Ovoga petka, 15. travnja, ZCUK Regenerator u suradnji sa ‘Soundscape’ programom organizira “povratnički” party elektronske glazbe!

Elektronska glazba, koja je svoj comeback poodavno ostvarila u većim gradovima Lijepe naše, sada se vraća na velika vrata i u Zagorje, točnije, u ZCUK Regenerator – Zabok.

Za ovu prigodu, mladi zagrebački DJ Rudi Papić (pokretač programa Soundscape) okupio je nekoliko svojih prijatelja kako bi u prostoru zabočkog Regeneratora svim zaljubljenicima u elektronsku glazbu pripremio večer koja će biti ugodan spoj techna i housea uz sirove i distorzirane prizvuke acida, duba i mnogočega drugog. Novi “underground” zvuk kakav se u Zagrebu može čuti u klubovima kao što su Sirup, Masters ili pak Das Hausu, sada će biti dostupan i zabočkoj publici, za što će uz samog Rudija zaslužni biti i Alen Pros i Perx.

Vrata Regeneratora otvaraju se u 21 sat, a ulaznice će se prodavati na ulazu po cijeni od 20kn, te 30kn nakon 01h. Ne preostaje vam ništa drugo nego da se skupite u što većem broju i poslušate kakve to vinyl poslastice Soundscape momci skrivaju u svojim torbama.