Slam i Ramon Tapia
Slam i Ramon Tapia

Škotski techno veterani Slam i tech-house Nizozemac čileanskog porijekla Ramon Tapia uveličat će novo veliko izdanje Future Scope serijala u klubu Boogaloo Zagreb!

Slam i Ramon Tapia ove će subote, 8. listopada, gostovati na novom velikom izdanju Future Scope serijala na oba floora kluba Boogaloo Zagreb, koji u listopadu sprema brojna gostovanja. Techno floor zauzimaju Slam, veterani iz Glasgowa koji udaraju undergroundom još od acid eksplozije s kraja 80-tih, da bi vrlo brzo zatim definirali svoj ubojiti techno stil kojim svijetom predstavljaju Škotsku kao jedno od ključnih žarišta inovativnog i beskompromisnog klupskog zvuka. Na istom flooru gostuje još iskusni Slovenac Damir Hoffman, a lokalne snage predstavljaju legendarni Cet i rezident Shi Pe.

Na Tech house flooru gostuje Ramon Tapia, Nizozemac čileanskog porijekla koji je odrastao na kombinaciji hladnog belgijskog EBM-a i vrućeg američkog electro-funka, što je rezultiralo u jednako uzburkanom koktelu mašinskog techna i senzualnog housea u njegovim intenzivnim setovima. S njime DJ pult dijele Andrologic koji za ovu piliku dolazi iz Zadra te domaći Sin. 

Slam i Ramon Tapia za novo veliko izdanje Future Scope serijala [+dijelimo upade] 3

Ulaznice po cijeni od 70HRK mogu se kupiti svakim danom na blagajni kluba (Vukovarska 68), a ulaznice po cijeni od 80HRK dostupne su u online sustavu Entrio kao i na svim Entrio prodajnim mjestima. Ostale informacije potražite u Facebook eventu.

Dijelimo 2×2 upada, a za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook i/ili twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka navesti tko su glavni gosti večeri? Vaša imena i prezimena šaljite na mail [email protected] s naznakom “UESMAG F Scope Slam & Ramon Tapia”. Slučajnim odabirom, u petak 07. listopada, odabrat ćemo sretne dobitnike upada koje ćemo obavijestiti putem maila.

1. Slam

 

2. Ramon Tapia