Barbarellas
Barbarellas

Legendarni klub na otvorenom, Barbarella’s u uvali Prosika u Pirovcu, nudi priliku za ples pod zvijezdama kroz seriju glazbenih večeri tijekom kolovoza, a ovoga vikenda tamo vas očekuju poznati dvojac Slam koji slavi 25 godina karijere te James Zabiela!

Klub Barbarella’s drugi je dom festivala na lokaciji The Garden u Tisnom, a ova je sezona već vidjela tisuće nasmijanih lica i nezaboravne trenutke u prostoru koje nudi odličnu atmosferu i sjajno ozvučenje pogonjeno Funktion One sustavom, te se klub Barbarellas našao i na DJ Mag popisu najboljih svjetskih klubova. Dobra je to preporuka za provesti ljetne dane na mjestu koje okuplja sve ljubitelje dobrog zvuka i plesa pod zvijezdama.

Ukoliko još niste bili u ovome jedinstvenom klubu, možete to već ovoga vikenda jer u petak, 19. kolovoza, na rasporedu je 25 godina SLAM-a i Ilija Rudman, dok je subota, 20. kolovoza, dan za Jamesa Zabielu, kojem se pridružuju Yesh i Pips. 

Slam i James Zabiela u klubu Barbarella's [+dijelimo upade] 5

Stuart McMillan i Orde Meikle koji se kriju iza SLAM kolektiva već 25 godina su autoritet za techno i glazbene inovacije unutar žanra. Krajem 80-ih bili su zaslužni za bujanje house scene u Glasgowu, što se prelilo na sverastuću techno scenu u UK-u. Nihova dva i pol desetljeća istraživanja techna odvela su ih na put po svijetu prenoseći njihovu viziju techna, a ostavili su pečat na brojnim plesnim podijima. Uz peti album ‘Reverse Proceed’, Slam Radio koji im je donio brojne sljedbenike i Soma etiketu, legendarni producenti pokazuju zašto su i dalje u vrhu glazbene scene. U Barbarelli ćemo čuti kako to zvuči u 4 sata dugom setu.

Ilija Rudman je autoritet na underground sceni, te više od desetljeća kao DJ i producent spaja svoju ljubav prema discu s analognim zvucima. Uz suradnje s imenima kao što su Greg Wilson, Pete Herbert, Mark E, The Revenge, remiksirao je i za imena Under The Shade, Tirk , Bearfunk ili Red Music. Ilija vodi i vlastitu eklektičnu disco etiketu Red-Music Records, a njegova glazba se vrti po cijelom svijetu. Svoje umijeće pokazat će u tri sata dugom setu.

Više informacija potražite u službenom Facebook eventu!

Slam i James Zabiela u klubu Barbarella's [+dijelimo upade] 6

Kao što smo već rekli, subota 20. kolovoza je dan za Jamesa Zabielu, kojem se pridružuju Yesh i Pips. [Facebook event]

James Zabiela je u nešto više od desetljeća postao autoritet u glazbenom svijetu. Iako je mlađi od većine kolega, njegove tehničke sposobnosti i live nastupi čine ga omiljenim među ljubiteljima elektronske glazbe diljem svijeta. Već 12 godina je resident DJ kultnog kluba We Love…Space na Ibizi, a svijetom putuje predstavljajući i svoju etiketu Born Electric.

Iza pulta mu se priključuju dva domaća dečka. Yesh je radijski voditelj na YammatFM-u, DJ, promoter i jedan od najaktivnijih organizatora, a iza njega stoje nastupi na mnogim festivalima u regiji i više od desetljeće sudjelovanja na sceni. Pips je propovjednik elektronske plesne glazbe, DJ i promoter koji u Osijeku dirigira #CASA klupsku večer, a ujedno i službeni Kandžijin DJ.

Ulaznice za oba događanja se mogu kupiti u pretprodaji na Entrio.hr i na ulazu u klub Barbarellas po cijeni od 100 kuna. Sve ostale informacije provjerite ovdje, a u nastavku ulovite 2×1 upad za petak i/ili 2×1 upad za subotu!

Za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka napisati na koji party želite ići. Vaša imena i prezimena te party na koji želite ići, šaljite na mail [email protected] s naznakom ‘UESMAG Barbarella 19/20/2016’. Slučajnim odabirom, u petak 19. kolovoza, odabrat ćemo sretne dobitnike upada koje ćemo obavijestiti putem maila.