Seth Troxler pokrenuo je novi label Play It Say It, a kao prvo izdanje izaći će singl Deep Dishovog Sharama. Ime za label proizašlo je iz naljepnica koje su dolazile s vinilima, 80-ih i 90ih godina prošlog stoljeća, a kojima bi izdavačke kuće poticale DJ-e da u eteru spomenu ime stvari koje puštaju.

Kada bi izdavačke kuće radijskim stanicama u SAD-u poslale nova izdanja, na njima bi pisalo ‘When You Play It, Say It’, kako bi DJ-e potaknula da promoviraju stari koje puštaju u eteru.

‘Tripi’ je ime prvog izdanja, odnosno singla, koje je Sharam napravio u suradnji s Manfred Mann’s Earth Bandom, engleskim bendom iz 70-ih.

Sharam - Tripi
Što se tiče etikete, Troxler kaže da je pokrenuta zbog ploča koje je testirao pred publikom, ali nikad nisu izašle. ‘Nisu atmosferične, kritika će ih možda mrziti, ali znam da super djeluju među ekipom i super funkcioniraju u tom kontekstu. Ovo nije neka luda umjetnička stvar, nego odlilčne white label ploče za sviranje u klubovima. Toliko jednostavno, ništa više.”, pojašnjava Troxler.

Zasad samo na vinilu, a idućeg mjeseca i u digitalnom izdanju, Tripi poslušajte niže.

Comments are closed.