Photo by: facebook.com/sethtroxlerofficial

Nakon proslave jubilarne dvadesetke u studenom prethodne godine i početku kakav bi samo mogli poželjeti u 2016. na ‘Oldies Goldies’ večeri, ‘Fetch The Vibe’ ekipa u kultnu Ambasadu Gaviolu u goste dovodi jednog od najtraženijih svjetskih DJ-a – Setha Troxlera!

Seth Troxler se počeo baviti glazbom ne tako davne 2002. u Detroitu, gradu u kojem je rođen techno, tako da se i Troxlerova produkcija temelji upravo na tom neumoljivom prizvuku mašinerije, no ne striktno na samom technu već na raznolikosti.

Dok pušta glazbu, bilo solo, bilo u raznim back 2 back kombinacijama, može se vidjeti i čuti preciznost, istreniranost uha i ta sama raznolikost koju nudi. Što se tiče spomenutih back 2 back setova, tu je dijelio pult s najistaknutijim DJ-ima današnjice poput Jamieja Jonesa i Michaela Mayera, što je, uz brojne solo setove, pridonijelo porastu njegove popularnosti.

Seth Troxler u Ambasadi Gavioli 3

Karijeru je počeo kao DJ u detroitskom klubu The Works i paralelno radio u cijenjenoj trgovini ploča Melodies and Memories, što mu je omogućilo suptilno i sistematično proučavanje glazbene povijesti koje ga je naposljetku odvelo na podije klubova kao što su Fabric, Tenax, MUTEK, , Panorama Bar, Watergate, Robert Johnson, Detroit Electroinc Music Festival, The Rex, Fuse, Avalon, The End Up, kao i naš Sirup. Sve je to pridonijelo zasluženoj rezidenciji u berlinskom Club der Visionäre kao i mjesečnoj rezidenciji u Berlin Weekend Clubu i Alte Borse u Zurichu. Prije preseljenja u Berlin mogli ste ga zateći i kao pokretačku silu iza američkog Tesh Cluba. Što se tiče produkcije, producirao je u suradnji s pozamašnim brojem etabliranih etiketa kao što su Circus Company, Souvenir Music, Crosstown Records, Spectral Sound i druge.

Seth Troxler u Ambasadu Gavioli dolazi ove subote, 20. veljače, u sklopu partyja koji organizira poznata ‘Fetch The Vibe’ ekipa. Na Dance Lounge flooru osim headlinera čekaju vas Britanac Bas Ibellini te slovenski domaćini Tomy DeClerque i Aney F. Na flooru Mezzanine nastupit će Lemon iz Hrvatske i Talijan Andres Moreno. Ulaznice se mogu kupiti za 25€ do 19. veljače dok na dan eventa upad iznosi 30€. Karte se mogu kupiti na web stranicama Eventima. Više o samome partyju provjerite ovdje!