Zadnji vikend u siječnju donosi ples u zagrebačkom klubu Sirup uz ekipu ‘fonetike’ i njihova gosta iz Švicarske – Idealista, kao i program ‘Trenje’ uz rezidente beogradskog kluba Drugstore!

Sirup svoj program nastavlja popunjavati odličnim večerima, kako u vlastitoj organizaciji, tako i u organizaciji ostalih ekipa na domaćoj elektroničkoj sceni. Saznajte što vas očekuje u vikendu pred nama!

1. Fonetika w/ Idealist (live)

Saznajte što vam Sirup sprema zadnjeg vikenda u siječnju 5

Fonetika je klupski program koji se bavi promicanjem vinyl kulture, a iza kojeg stoje njegovi rezidenti Sladoled, Basta i Tvrtko. Program je sada već u svojoj drugoj sezoni, a nakon gostovanja Will Anne u listopadu ekipa iz kolektiva Fonetika, za svoj prvi party u 2016. godini, u Sirup dovodi gosta iz Švicarske koji se krije iza imena Idealist.

Idealistovo ime upravo savršeno opisuje formu kroz koju prezentira svoju viziju dub techna i housea. Inače, Idealist ima i svoj label, Idealist Music, na kojem su izdavali fantastični izvođači poput Pabla Matea, Thomasa Wooda i Dub Taylora. Više pročitajte ovdje.

U petak, 29. siječnja, Sirup pleše od 01 do 08, a cijena ulaznice je 50kn. Pridružite se i službenom Facebook eventu.

2. Trenje predstavlja Drugstore Beograd showcase

Saznajte što vam Sirup sprema zadnjeg vikenda u siječnju 6

Beogradski noćni život u različitim je etapama plijenio regionalnu i međunarodnu pažnju. Još od kraja 60-ih i prve diskoteke na ovim prostorima do svojeg vrhunca početkom novog milenija, kad je Beograd etiketiran kao europska top destinacija za noćni provod.

Od tih vremena do danas neki su se klubovi zatvorili, neki otvorili, a neka nove lica ”gruvaju” plesnim podijima. Jedan od tih novih epicentara je i Drugstore, koji za svoj ”showcase” u Sirup šalje dva reprezentativca. Doo i Thinker će tako, svaki na svoj način, braniti boje Drugstorea, trenutno jednog od najpopularnijih klubova u Srbiji…

Warm up i cool down termine odradit će Sirupov rezident, a ujedno i naš kolumnist, Arsen Pavešić… U subotu, 30. siječnja, Sirup pleše od 01 do 08, a ulaznica je 30kn. Pridružite se službenom Facebook eventu, a više pročitajte ovdje.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/users/75527″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”150″ iframe=”true” /]

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/users/21255″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”150″ iframe=”true” /]