Sayyed Bandar
Sayyed Bandar

Underground lice Sayyed Bandar, uoči svirke u Das Hausu, ove subote 29. listopada, 2016. predstavlja svoju listu top 10 techno stvari!

Sayyed Bandar, rođen 1993. u Ammanu (Jordan), svoj će specifičan zvuk predstaviti ove subote u Das Hausu, 29. listopada, 2016. na drugom Yes we can eventu.

Sayyed je poznat po svojim energičnim i hipnotičkim svirkama kojima otvara totalno novu dimenziju underground scene. Umjetnički i tehnički potkovan, Sayyed tijekom svirke stvara vlastite efekte s kojima se istaknuo u masi.  U posljednje vrijeme njegove svirke se baziraju na industrial, dark i dub technu u kombinaciji s acid i Detroit zvucima.

Uz sviranje Sayyed se povremeno bavi i produkcijom, organizira lokalne partije, te ugošćuje mnoge poznate artiste na svojem podcastu “Digging Into Reality”. Svojim radom nastoji poduprijeti i mlade neafirmirane artiste koji nastupaju na istoimenom podcastu, ali i scenu općenito. Do sada je surađivao sa velikim imenima techno scene kao što su Lag i Filip Xavi, te je svirao na Exitu, Roots Alternative Minifestu te u Tresoru.

Za UESMAG je odabrao svojih top 10 techno stvari, koje možete poslušati u nastavku.

1. Ontal & 2nd Gen – Shock

2. Lag – Sama Doma

3. Roy Fokker & Boris Noiz – Take you

4. Umwelt – Gravitational Lens

5. Nitzer Ebb – Murderous (Phil Kieran Remix)

6. Surgeon – Floorshow Part 1.2

7. Codex Empire – Fumifugium

8. Reeko – Cyberpunk

9. Kamikaze Space Programme – Pyongyang

10. VSK & Resistance – Codex