Future Scope
Future Scope

U novoj epizodi Future Scope serijala u zagrebački Boogaloo klub premijerno dolaze vrlo cijenjena imena iz svijeta elektroničke glazbe – Sasha Carassi i ANNA, a vraćaju se i Lea Dobričić, Marina Karamarko i DJ Jock uz ostalu domaću postavu! UESMAG ima upade!

Future Scope organizacija, nakon odličnog prošlog izdanja kada je u Zagrebu i to pred prepunim Boogaloo klubom nastupao Sam Paganini, nastavlja sa dovođenjem jakih imena iz svijeta elektroničke glazbe pa za svoje novo izdanje, u subotu, 10. prosinca, najavljuje premijerne zagrebačke nastupe dvoje iznimno cijenjenih i aktualnih imena u svijetu, a oni su Talijan Sasha Carassi i Brazilka sa španjolskom adresom ANNA. 

Sasha Carassi je u ovom trenutku jedan od top svjetskih techno DJ-a, poznat po svojim besprijekornim vještinama i snažnoj radnoj etici. Godina 2010. je bila njegova posebno zbog brojnih izdanja na etiketama kao što je legendarni Drumcode, od kada nastupa na velikim partijima. Surađivao je sa mnogim poznatim techno umjetnicima iz cijelog svijeta, a vrhunac je dosegao kada ga je Danny Tenaglia pitao da svira uz njega u Sashinom rodnom gradu Napoliju, što je odmah ojačalo njegovu karijeru tijekom koje je nastupao na najboljim festivalima i klubovima širom svijeta.

Sasha je i osnivač je Phobiq Recordingsa, etikete koja je interpretacija njegovog muzičkog ukusa i refleksija zvuka kojeg je usavršio na svojim nastupima. Phobiq je stekao ugled posljednjih nekoliko godina, te je postao jedan od najcjenjenijih techno produkcijskih kuća, zahvaljujući izdanjima izuzetno talentiranih producenata među kojima je i splitski DJ Jock.

Sasha Carassi, ANNA, Lea Dobričić i mnogi drugi za novo izdanje Future Scope serijala [+dijelimo upade] 3

ANNA je trenutno jedno od najpoželjnijih i najuzbudljivijih imena svjetske techno scene, a u prilog tome idu i odlične pozicije njenih izdanja na DJ TOP listi na Beatportu i drugim muzičkim on line servisima. Njen singl Odd Concept, kojeg je izdala izdavačka kuća Diynamic, izazvao je veliku pažnju i nagovjestio da od ove mlade dame s pravom možemo mnogo očekivati! U Hrvatskoj je nastupala na Ultra Europe festivalu, a nastup u klubu Boogaloo bit će joj premijerni.

Uz ova dvoje iznimno zanimljivih lica, na velikom flooru kluba Boogaloo nastupat će i uvijek rado viđena gošća i s pravom miljenica domaće publike, Lea Dobričić, koja dolazi iz Srbije, a koja je svojim radom ušla u sam vrh europske glazbene scene, što potvrđuje i dobivanje rezidencije u kultnom klubu Privilege na Ibizi gdje je pokazala svu raskoš svog talenta koji joj je omogućio da pult dijeli s nekim od najvećih imena svjetske scene te Riječanka Marina Karamarko, osnivačica THANQ etikete koja je nedavno objavila i svoje prvo vinilno izdanje.

Na malom, ali ne i manje važnom flooru u goste iz Splita dolaze DJ Jock i Miro, kojima podršku daju rezidenti Shi Pe i Sthekerson. Dodajmo kako je DJ Jock vrlo talentirani domaći producent čije radove izdaju neke od najjačih glazbenih etiketa, a podržavaju imena kao što su sam Sasha Carassi, Carl Cox, Richie Hawtin, Cristian Varela te mnogi drugi dok je Miro jedan od omiljenijih splitskih DJ-a, osnivač Underground Control kolektiva koji na sceni djeluju već preko 10ak godina.

Ulaznice za ovu iznimno jaku glazbenu poslasticu možete kupiti po cijeni od 80kn u pretprodaji na blagajni kluba Boogaloo te u Caffe Baru Bizarre u Importanne centru, kao i u sustavu Entrio.hr ili/i na Entrio prodajnim mjestima.

Službeni after party održava se u Aquarius klubu, a budnima će vas držati i na ples tjerati Matya. Više o cijelom partiju kao i after partiju saznajte na službenoj Facebook stranici.

Dijelimo 2×1 upad, a za sudjelovanje u igri potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook i/ili twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti VaÅ¡e ime i prezime te navesti kojeg izvoÄ‘ača najviÅ¡e želite čuti? Slučajnim odabirom, u subotu 10. prosinca, do 17h odabrat ćemo sretne dobitnike upada.