Ukoliko ste u potrazi za finom house glazbom i dobrim grooveom, ovoga se vikenda uputite u zagrebački klub Sirup, kao i na warm up u Toster jer će vas na obje lokacije pratiti samo ‘Dobar House’!

U subotu 9. travnja, opet će sve biti u znaku dobrog groove-a, a za ono što izlazi iz zvučnika bit će odgovorna probrana ekipa. Iskusni trojac Popi Divine, Full Ferry i Tom Bug spremaju samo ‘Dobar House’ u Sirupu (od 01 do 08h), a za koji se zagrijavamo, ni manje više, nego u istome glazbenom tonu na našem UES Magazine druženju u Tosteru – Petrinjska 7 (od 21 do 02h) gdje upravo ‘Dobar House’ za još bolji warm up serviraju, sam nositelj ovoga programa – Tom Bug te Groovline.

Za ulaz u Sirup morat ćete izdvojiti 40kn, no ako dođete na ‘warm up’ u Toster, imat ćete priliku osvojiti upad te zajedno sa samim nositeljem progama uputiti se u Sirup. Naravno, upade možete uloviti i pri dnu članka. U nastavku se upoznajte sa samim momcima…

Popi Divine vrijeme za DJ pultom provodi još od davne 1999. Svirao je diljem Srbije i Crne Gore po festivalima, klubovima…Uz rame, za istim pultom stajao je s velikanima poput Kevina Soundersona, Sandera Van Doorna, Kaiserdisca,Terry Francisa, UNKLE-a, Jamesa Zabiele…U Beogradu je prošle godine pokrenuo večer Divine Therapy u sklopu koje ugošćuje DJ-e i producente iz cijele regije. Iste je godine okićen titulom finalista srpskog burnResidencyja. Njegov najnoviji pothvat je povratak produkciji sa talentiranim kolegom Mark Antoine-om pod zajedničkim imenom Hot Tub.

Full Ferry je polovica zagrebačkog dvojca Drop Dopers poznatog po uspješnom remixu za Saru Renar i njenu “Jesen” te vlastitom hit singlu “Iš’o sam u #DISKO”. Nekad je nosio ime Martyn Negro, a onda ga je promijenio u Full Ferry okrenuvši se više underground house zvuku. S Drop Dopersima izdao je i EP za Blacksoul Music, a u planu su i nova solo izdanja za Blue Dye Records. Poznati blog Criminal Bassline također je prepoznao ovog mladog DJ-a i producenta pa ćete nejgove uratke ujedno i tamo moći poslušati.

Za Toma Buga Dobar House je život. DJ, producent i pokretač ovog projekta te jedan od suosnivača klupskog programa HouseFusion. Istoimenu radio emisiju prepoznala je i legenda britanske house scene Grant Nelson koji ju je uvrstio u redoviti program na D3ep Radio Networku. Hrvatski je predstavnik za burnResidency, a svoju prvu solo stvar “Safe” izdaje prošle godine za Blacksoul Music, te od nedavno postaje i A&R menadžer istog labela.

UESMag dijeli 2×1 upad! Sve što trebate napraviti jest: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom, u subotu 09. travnja, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

2 KOMENTARI

Comments are closed.