Sam Paganini vraća se u Zagreb
Sam Paganini

Talijanski techno DJ i producent Sam Paganini vraća se u zagrebački Boogaloo klub, u sklopu svjetske turneje povodom izdanja njegovog novog albuma ‘Zenith’.

Sam Paganini prilikom svog premijernog nastupa u klubu Boogaloo prošle godine oduševio je brojne fanove, a ovoga puta vraća se na isto mjesto, u petak 17. studenog, u sklopu svjetske turneje povodom izdanja njegovog novog albuma ‘Zenith’ izašlog na njegovoj vlastitoj etiketi Jam.

Sam album donosi deset stvari koje slušatelja vode na jedinstveno glazbeno putovanje, počevši s uvodnom, ujedno i albumu istoimenom stvari ‘Zenith’, a nastavljajući se mističnom produkcijom koja stvara intergalaktički osjećaj. Na ovome albumu Sam se igrao i eksperimentirao sa zvukom koristeći raznu opremu, od suvremene do vintage, a rezlultat je ovaj zanimljiv album koji dolazi u CD, digitalnom, ali i duplom vinyl obliku.

Za one koji možda ne znaju, Sam Paganini trenutno je jedan od najatraktivnijih imena svjetske elektroničke scene. Od davne 1997. svojim singlom ‘ZOE’ zavladao je top ljestvicama. Od tada niže velike uspjehe svojih singlova i EP među kojima je i Body to Body EP na svjetski poznatom labelu Cocoon Recordings. U 2014. Sam izdaje album na Drumcode labelu. Album je munjevitom brzinom postigao veliki uspjeh u cijelom svijetu, a singl ‘Rave’ čak je 6 mjeseci bio na Beatport TOP 10. Danas je Sam sinonim za ljubav prema plesu i jedan od svjedoka i aktivnih sudionika rave pokreta otprije 20-ak godina.

U Zagreb se vraća na novo izdanje Future Scope serijala gdje će u klubu Boogaloo nastupati na velikom techno flooru. Društvo na tom flooru pravit će mu Dexon, Shipe i Sthekerson, dok će na malom flooru nastupati MatyaSin Senno. [FB event]

Važno je napomenuti kako je službeni after party u Aquarius klubu gdje će vas budnima držati i na ples tjerati Matya i Senno. Više o after partiju saznajte ovdje.

Ulaznice za novo veliko izdanje Future Scope serijala dostupne su po cijeni od 100kn na blagajni kluba Boogaloo (Vukovarska 68) te u Caffe Bar Bizzare (Importane centar) te u sustavima Entrio i Eventim, kao i prodajnim mjestima navedenih sustava. Cijena na ulazu bit će 120, odnosno 140kn.

Dijelimo 2×1 upad, a za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook straniculajkati i shareati članak na svom facebook i/ili twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te u komentaru ispod objave na Facebook stranici UES Magazine-a ostaviti Vaše ime i prezime. Slučajnim odabirom, u petak 17. studenog, u popodnevnim satima, odabrat ćemo sretne dobitnike/ce upada.

UPDATE – DOBITNICI UPADA: Iris Veronika Ćelić, Adrian Ivanović