Movement Croatia
Movement Croatia

Ususret ‘Movement Croatia’ festivalu koji će se od 28. srpnja do 1. kolovoza 2016. održati na lokaciji The Garden Resort u Tisnom, održavaju se brojni promo partiji diljem regije, a nakon ‘Road to Movement’ večeri u Splitu, turneja se nastavlja u Sarajevu, Zagrebu, Kaštel Sućurcu…

Movement Detroit Electronic Music Festival jedan je od najvećih svjetskih festivala, a počeo se održavati 2000. godine u Detroitu, da bi 2006. svoje prvo prekomorsko izdanje doživio u Torinu. Drugu godinu zaredom festival će doživjeti i svoje Hrvatsko izdanje i to u Tisnom, na dnevnoj i večernjoj lokaciji, dok se party do jutra nastavlja u diskoteci Barbarella Pirovac. Festival se održava u periodu od 28. srpnja do 01. kolovoza.

Sa impresivnim line-up-om, Movement Croatia je definitivno jedna od najzanimljivijh party lokacija na Jadranu ovo ljeto. Neka od najpoznatijih imena koje će festival ugostiti su Solomun, Ben Klock, Dave Clarke, David Morales, Adriatique, Octave One, Nina Kraviz, Sven Vath, Agoria itd. Više o festivalu pročitajte ovdje.

Ususret ‘Movement Croatia’ festivalu održavaju se i brojni promo partiji diljem regije koji bi sve zainteresirane trebali pošteno zagrijati za veliko finale u Tisnom. Tako se, nakon ‘Road to Movement’ večeri u Splitu, gdje su gostovali Petar Dundov i Kenny Larkin, turneja nastavlja u Sarajevu, Zagrebu, Kaštel Sućurcu…

13187603_10207965014459809_906827372_n

Već večeras, 3. lipnja, u sarajevskom La Kultur Centru održava se promo party u realizaciji sarajevkog digitalnog labela Submarine Vibes. Party počinje u 23h, a publika se može zabaviti uz lokalni line up, kojeg čine Klabika Collective, Hibrid, te Sijah & Kolenda. Više saznajte ovdje.

Sljedećeg vikenda, ‘Road to Movement’ turneja dolazi i u Zagreb ili preciznije, Veliku Goricu i Dvorac Lukavec gdje će Sindikat i Deep’n’Delicious ekipe, uz gostovanje Douglasa Greeda, festival predstaviti domaćoj publici. Uz spomenutog gosta, očekuju se i nastupi predstavnika samih kolektiva: Bronski, Herya, Denis Beifuss, Mate Čeko. Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 70kn dok će na ulazu biti 90kn. Više saznajte ovdje.

Početkom srpnja, točnije 2. srpnja, ekipa koja stoji iza Barbarinca – Otoka Ljubavi, svoju sezonu otvara gostovanjem poznatog DJ-a iz Detroita – Rolanda, što je ujedno i stanica na ‘Road to Movement’ turneji. Više o ovome saznajte ovdje.

Važno je napomenuti kako će svi koji prisustvuju ‘Road to Movement’ večerima, imati priliku i osvojiti ulaznice za sam ‘Movement Croatia’ festival o kojem više možete saznati na službenim web stranicama.

Just over two months until the very first edition of Movement Croatia! Enjoy the official teaser! #MCSF16Official event: https://www.facebook.com/events/489197357931737/

Posted by Movement Croatia on Monday, May 16, 2016