Nova stanica ‘Road to Movement’ turneje, u sklopu promocije Movement Croatia festivala, je Dvorac Lukavec kraj Zagreba gdje u goste dolazi Douglas Greed i to u režiji Sindikat i Deep’n’Delicious ekipa. Više saznajte u nastavku gdje možete osvojiti i upade!

Ovo izdanje Road to Movement turneje održat će se, ove subote, 11. lipnja, na posebnoj lokaciji – dvorcu Lukavec u središtu Turopolja, u kojem se održavao tradicijski zbor turopoljskog plemstva. Kao što smo rekli, za party su zaslužne dvije ekipe koje ćete moći, zajedno sa UES dvojcem, uhvatiti i na samom Movement Croatia festivalu – riječ je o Sindikatu i Deep’n’Delicious, koji kao headlinera dovode  – Douglasa Greeda!

Douglas Greed, headliner ovog događaja, istočnonjemački je DJ čija originalna kombinacija electra, techna i housea odaje jednaku počast staroj i novoj školi. Karijeru je započeo u hip-hopu i drum’n’bassu, da bi se odlučio za ravniji klupski ritam, ali uvijek dobro začinjen neuobičajenim aranžmanima! Surađuje s autorima kao što su Seth Troxler i Mooryc, a ozbiljno je prepoznat 2011-te kad je izbacio prvi solo album “KRL”. Izdaje na etiketama kao što su DeeJay Gigolo Records ili Cocoon, a dio je čuvene ekipe Freude am Tanzen.

'Road To Movement' nastavlja se u Dvorcu Lukavec kraj Zagreba uz Douglasa Greeda [+dijelimo upade] 5

Uz njega vrte dobro poznati Herya i Bronski iz Deep’n’Delicious, kolektiva čije ime jasno opisuje zvuk koji možemo očekivati, a kako kažu: “stvaramo romantiku i brusimo đonove”. Za pultom će se naći i novi kolektiv Sindikat (a.k.a. Sindikat Čagera) koji čine Mate Čeko i Denis Beifuss, znani po sjajnim house selekcijama.

Osim izvrsnog programa, bitno je napomenuti kako je na repertoaru i nagradna igra, naime u dvorcu će biti skriveno 10 figurica čagera u kutijicama, a osoba koja prva pronađe jednu od njih i donese je do DJ pulta, dobit će dvije festivalske ulaznice za Movement u Tisnom!

'Road To Movement' nastavlja se u Dvorcu Lukavec kraj Zagreba uz Douglasa Greeda [+dijelimo upade] 6

Događaj počinje u subotu 11. lipnja, u 13h, a traje do 1 sat iza ponoći – na mjesto događanja možete doći ZET-ovim busom i to linijom 315 koji polazi sa Savskog mosta. Raspored pronađite OVDJE. Prijevoz natrag je osiguran!

Ulaznice možete u pretprodaji nabaviti po cijeni od 70kn u kafiću Ro&Do na zagrebačkoj Opatovini, a na ulazu će cijena iznositi 90kn. Organizatori vas pozivaju: “Izvucite najbolje toalete, dođite onakvi kakvi se najbolje osjećate, ponesite dobru energiju i udobne cipele.”

UESMag dijeli 2×1 upad! Sve što trebate napraviti jest: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom, u subotu 11. lipnja, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

[Najava preuzeta s Klubikona]