River Festival
River Festival na Mrežnici!

Svi koji su se našli prošle godine u kontinentalnoj okolici, imali su prilike uživati u čarobnom okruženju Robinson Sound & Vision u sklopu River festivala i to sa glazbenom pozadinom iskusnih hrvatskih DJ-a. Ove godine, cijelo iskustvo Vas očekuje rastegnuto na dva dana, sa još jačim lineupom.

Prošla je skoro godina dana od kad smo imali prilike uživati u predivnoj prirodi kampa Robinson Sound&Vision i rijeke Mrežnice. Godinu pametniji i iskusniji ekipa koja stoji iza samog festivala, odlučila je organizirati još jedan River Festival, ove godine usmjeravajući pažnju na detalje još više kako bi tancanje bilo što jače – što znači još bolji sound i više sati muzike! Za sound zaslužni će biti Kimatika Sound Systems koji će se pobrinuti da nas dobar zvuk opere još žešće uz Fuction One ozvučenje.

Kako bi zakuhali situaciju, ove godine očekuju vas dva dana i dvije noći neprestane zabave uz čak 24 DJ-a koji su obilježili prošlu zimsku clubbing sezonu. Prvu večer voze nas dečki iz Deep’n’Deliciousa (Bronski&Herya), Sindikata (Denis Beifuss & Mate Čeko & FM), dva gosta iz susjedne nam Srbije (Lukai & Miloš Ilić) te tri lokalna artista Pavle D, Nec i Phill Dam.

Drugu večer za pranje dobrog zvuka zaslužni će biti nestašni momci iz programa fonetika (Tvrtko & Basta & Sladoled), ekipa iz Deep’n Outa (Dodo & Emir & After Neven), Samo Tako iz Rijeke te Gars, Dino TM i Brighton iz Zagreba. Kada vas zagrije sunce, DJ pult preuzimaju Art Lentz, Omen i Mikael Zrinski, a na afteru i zatvaranju večeri selekcijom najfinijeg house zvuka počastiti će vas Dujo iz Reversed Sentencea.

Uz takav line up i predivnu prirodu jedino što vam preostaje jest rezervirati rasporede 22.7.~23.7. za River Festival 2016 i više od 48 sati gibati bokove uz najbolju mjuzu!

LOKACIJA: Robinson camp Sound&Vision, Gornji Zvečaj; 70 km udaljenosti od Zagreba, 20 km od Karlovca, 10 km od Duge Rese, 2 km od željezničke stanice u Zvečaju.

Festivalska članarina, koju možete platiti na dan dolaska i u koju je uračunat i kamp, iznosi 150kn dok jednodnevna članarina iznosi 100kn.

Više informacija pratite u službenom Facebook eventu, u nastavku okušajte sreću jer dijelimo 2×1 upad i za kraj se prisjetite koje su stvari obilježile prošlogodišnji plesnjak!

Za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka napisati čijem se nastupu najviše veselite. Vaša imena i prezimena šaljite na mail [email protected] s naznakom ‘UESMAG River Festival 2016’. Slučajnim odabirom, u petak 22. srpnja, odabrat ćemo sretne dobitnike upada koje ćemo o sretnoj vijesti obavijestiti putem maila.

18 KOMENTARI

  1. Gospodi iz Deep’n’Deliciousa koja vode zbor u pratnji Sindikalista!

Comments are closed.