Home NOVOSTI Riješite se kablova s novim ION bluetooth gramofonom

Riješite se kablova s novim ION bluetooth gramofonom

0
Riješite se kablova s novim ION bluetooth gramofonom

Svake se godine s nestrpljenjem iščekuje novi CES (Consumer Electronics Show) kako bi se saznalo, isprobalo i vidjelo što nas novo čeka u svijetu tehnologije te u kojem se smjeru tehnologija kreće. Novi gramofon ION Audia jedna je od tih stvarčica…

Za sve ljubitelje gramofona i vinila, ION Audio pripremio je praktičnu verziju gramofona koji preko bluetootha svira ploče.

The Air LP ima ugrađeno audio sučelje koje konvertira analognu ploču u digitalnu datoteku kroz USB koji se spaja s vašim Mac-om ili PC-om, a ima i 1/8 inčni aux input koji omogućava konverziju s CD-a i kazetofona. Ne bi čovjek vjerovao, ali sve skupa košta samo 149$, odnosno 179.99$ ako uzmete i bluetooth zvučnike, no na tržištu će se pronaći tek nakon predstavljanja na CES-u, tamo negdje u ožujku.

ion-audio-air-lp-topS obzirom da je prodaja vinila, pogotovo u SAD-u i UK-u, opet u porastu, a sve su popularniji i bluetooth zvučnici, ne čudi potez iz ION Audia o proizvodnji i spajanju ta dva medija.

[quote_box_center]”Htjeli smo spojiti najbolje iz dva svijeta kako bi stvorili bežični način slušanja vaših ploča. Inovativni dizajn Air LP-a, slušanje ploča podiže na potpuno novu razinu.”, objašnjava Wendy Fortin, ION product menadžerica.[/quote_box_center]