Ovoga vikenda započinje jesenska klupska sezona u Crkvi, a publiku na otvaranju očekuju predstavnici domaće elektroničke scene!

Riječki klub Crkva, po mnogima jedan od ljepših klubova elektroničke glazbe u Hrvatskoj, ulazi u svoju drugu godinu rada, a svoja vrata otvorit će ove subote, 26. rujna, uz predstavnike domaće elektroničke scene čiji je rad uspješan i izvan granica Lijepe naše.

Oni su: predstavnik poznate ‘Balance’ ekipe – Lemon Inc.; Boo Dale iz riječkog ‘Work The Floor’ crewa; Adoo iz Pule čije radove vrte svjetske face te ‘Krekhouseovac’ One N i Altar Servers – predstavnici Subire Recordsa! Za specijalan intro zadužen je Bož. Početak je u 23 sata, a cijena ulaza prije ponoći iznosi 30 te nakon ponoći 40 kuna. Više provjerite ovdje.

Riječka Crkva otvara svoja vrata povodom nove sezone [+dijelimo upade] 3

Crkva je u prošloj sezoni odradila brojna događanja te ugostila mnoge programe, izmeđuostalog i našu UES večer povodom predstavljanja portala, kao i mnoga lica sa domaće i svjetske scene, čime je u samo godinu dana postala pravo kultno mjesto zabave u Rijeci. U ovu sezonu ulazi uz već najavljena gostovanja tipa Funk D’Void i Ben Long, a sve to uz dodatnu ponudu vrhunskih piva. Naravno, u programu Crkve naći će se i brojna događanja hip-hop i drum’n’bass glazbe, kao i razne tematske večeri tipa ‘Quentin Tarantino Music Night’, ‘The Prodigy Night’ te ‘Great Gatsby’. Pratite Crkvu na Facebooku!

“Crkva je jedinstveno i čarobno mjesto u Rijeci, zajednica slobodnomislećih ljudi. Crkva je posvećena elektroničkoj glazbenoj kulturi u svim svojim varijacijama pokreta, oblika i zvukova. Crkva je umjetnost, kreacija, sadašnjost, budućnost, osmjeh, revolucija i evolucija. Crkva je mir, ljubav, jedinstvo i poštovanje”

UESMag dijeli 2×1 upad za večerašnje otvorenje! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom odabrat ćemo sretne dobitnike upada.