‘Plus 8 Records’, Richie Hawtinov i John Acquavivaov techno label ove godine slavi 25. godišnjicu. Kako bi to proslavili, Richie Hawtin je objavio album s 15 traka pod nazivom ‘From My Mind to Yours’, isti naziv koji je imala kompilacija iz 1991. godine!

“Ove godine je 25. obljetnica ‘Plus 8 Recordsa’, labela koji smo John Acquaviva i ja osnovali na početku našeg tehnološkog putovanje u glazbu. U skladu s originalnom vizijom ‘Plus 8’, odlučili smo proslaviti ovu prigodu prisjećajući se prvotnog razloga za pokretanje labela, a to je objavljivanje napredne glazbe.”, rekao je Hawtin u priopćenju

Album obuhvaća sve Hawtinove aliase, od legendarnog Plastikmana, do onih opskurnih kao što su Childsplay i 80xx. Glazba je mješavina acid techna i teških TR-909 kompozicija. U pitanju je klasični ‘Plus 8’ i prekrasan nastavak Plastikmanovog albuma ‘EX’ iz 2014. godine. Na albumu se nalazi više od dva sata Hawtinove nove glazbe.

Richie Hawtin objavio novi album ‘From My Mind to Yours’ 3

“Album je skup različitih ličnosti koje nalaze svoj put kroz mašine tijekom procesa snimanja. To sam jednostavno ja u studiju, snimanja svaki dan, s kombinacijom novih mašina, nekoliko starih utjecaja, snimanje live jam sesija i jako puno duha techna koji me inspirirao prije 25 godina. ”, izjavio je Hawtin.

Popis traka s albuma kojeg možete preslušati na web stranici frommymindtoyours.com provjerite u naszavku:

01. Richie Hawtin – No Way Back
02. Childsplay – Stretching
03. Robotman – Simple Simon
04. F.U.S.E. – Them
05. F.U.S.E. – Close
06. Plastikman – Purrkusiv
07. Plastikman – Gymnastiks
08. Circuit Breaker – Systematic
09. 80xx – Creepr
10. Plastikman – Akrobatix
11. Plastikman – Cirkus
12. 80xx – Creatur
13. 80xx – Grindr
14. Plastikman vs. F.U.S.E. – EXpanded
15. R.H.X. – Xtension