Nakon četiri uspješne godine u Space Ibizi, Richie Hawtin je odlučio da se njegov projekt ENTER. iduće ljeto tamo ne vraća, baš kao i Carl Cox i njegov rezidencijalni program u istome klubu!

Richie je ovu vijest obznanio u objavi na svojoj Facebook stranici gdje je pojasnio kako je vrijeme da ENTER. ide na iduću razinu, što znači da će biti fokusiran na druge (potencijalno nove) evente širom svijeta u 2016. godini, vodeći se svojim načelima: Glazba. Sake. Tehnologija. Iskustvo. Moramo napomenuti i složiti se s kolegama s Klubikon portala, kako je ovakav nagli prestanak suradnje s klubom Space, dok je ENTER. na vrhu popularnosti, zaista neobičan, ako ne i sumnjiv.

Naime, krajem prošle godine i Carl Cox je najavio povlačenje svoga programa iz kluba Space, rekavši kako jednostavno ne želi „imati posla s novim vlasnicima kluba“. Jeli zaista problem u samim vlasnicima ili je Richieu stvarno dosta Ibize ne možemo točno znati, no u nadi da možda i našu malu Hrvatsku odabere kao svoju potencijalno novu destinaciju, veselimo se onome što nam Richie priprema u godini ispred nas.

I’m sure you all realize that my driving force comes from a unique mix of influences; music & creativity, inspiring…

Posted by Richie Hawtin on Thursday, January 7, 2016