Reversed Sentence, projekt kojeg čine Branko Dalloš i Dujo Jokić svirajući back 2 back, istinski su zaljubljenici u glazbu i topao zvuk vinyla, čiju ćete zbirku moći čuti već ove subote u sklopu UES Next Generation večeri u Sirupu!

Reversed Sentence grade svoju kolekciju ploča već godinama. Zvuk im se bazira na rumunjskom micro houseu, međutim, stoje iza tvrdnje da stil nema granica. Tako ćete u njihovim setovima moći čuti širok spektar glazbe, pošto im arsenal ploča u kolekciji seže od micro housea, housea preko minimala, pa sve do duba, acida i techna.

Zadnjih pola godine ih možete poslušati na londonskom Jacks House Radiu, gdje svaki petak rade live stream za emisiju kao zagrijavanje za vikend. Često surađuju sa LED ekipom iz Karlovca, gdje su već nekoliko puta gostovali na njihovim eventima. Torbe su im prepune glazbenih oružja koji jedva čekaju na paljbu.

Povodom subotnjeg (29. studeni) nastupa u Sirupu u sklopu UES Next Generetion večeri, za UESmag su izdvojili svojih trenutno top 10 ploča koje ne izostavljaju iz svojih torbi…

1. Levi Verspeek – Mirehc (Body Parts 009)