Rave Photo Retrospection 2012.-2014. je multimedijalna izložba bazirana na fotografijama snimljenim od polovice 2012. godine do tekuće 2014. godine na manifestacijama elektronske glazbe koje su se održale na području Hrvatske.

Cilj ove izložbe je objedinjavanje svih organizatora, klubova, party serijala, festivala i artista s kojima je autor fotografija – Nikica Karas – surađivao te svih onih koji su svojim prisustvom dali podršku i pridonijeli opstajanju, rastu i razvoju scene elektronske glazbe u navedenom proteklom vremenu.

[pull_quote_center]Svrha izložbe jest približavanje tekovina elektronske glazbe široj javnosti kako bi se demistificirale predrasude o istoj, a misija izložbe je pridavanje važnosti rave kulturi kako bi se ista nastavila njegovati.[/pull_quote_center]

Na izložbi će biti izložene fotografije sa mjesta kao LMC – Lighthouse Music Club, Vodnjan, Stereo Dvorana, Klub Tenk (Klub Tenk), The Garden Zadar, KuC Lamparna, Klub Palach Zatvoren Profil gdje su partye organizirali Balkan Kolektiv, Underground Rijeka, Udruga Poluga, Klub mladih ‘Club 21’ i drugi…

Izložba će nastojati povezati video i glazbu s fotografijama pa se ovim putem želi pozvati producente/DJe i VJe da dođu nastupiti i prezentirati svoje radove u galeriji u vrijeme trajanja izložbe (VIŠE INFO).

Organizatori su KUU Akt & Fotoklub Rijeka. Izložba je otvorena od 24. do 30. srpnja u Galeriji Principij u Rijeci.