Adoo
Adoo (izvor: Facebook)

Pulski DJ i producent Admir Hasanbegović, poznat pod pseudonimom Adoo, ovoga će vikenda imati čast nastupati u Indiji u sklopu svoje mini turneje!

Adoo će tako od 22. do 24. srpnja nastupati u gradovima Mumbai, Chennai i Hyderabad, inače gradovima u kojima su do sada nastupala jaka imena svjetske elektroničke scene. Kako sama indijska scena raste, velika je čast što će naš Adoo nastupati u spomenutim gradovima.

Za one koji ne znaju, Adoo-va glazba je mješavina prepoznatljivih groovy bas linija koje vas neće tek tako lako pustiti s dance floora, varijacija striktnih i tribalističnih perkusija, vješto pokretnih ritam sekcija, isprepletenih i upakiranih u topli aranžman, a ponekad i veoma iskrenu metaforičnu cjelinu.

Pulski DJ i producent Adoo na mini turneji po Indiji 1
Adoo India Tour

Adoovu glazbu podržavaju i sviraju velika imena kao što su: Richie Hawtin, Pacao Osuna, Dubfire, Marco Carola, Sam Paganini, Julian Jeweil, Stefano Noferini, UMEK, Cristian Varela itd, a također niže i izdanja na prestižnim etiketama kao što su: 1605, Toolrom, KD Music,Stick Recordings, Selected Records, Patent Skillz, Night Light Records, AudioJah, Fresco Rec., Alchemy i itd. 

Njegov remix za stvar The Power – DJ Face Off (Adoo Remix) je bio prvi u top 100 Tech House žanra na Traxsourceu. U prosincu 2014. prijavljuje se za remix contest stvari Bregucha od Gramophonedzija i DJ Liona, a svojim remixom uvjerljivo osvaja prvo mjesto na Beatportu. U kolovozu 2015. – nastupa na velikom i prestižnom festivalu u Španjolskoj – Aquasela Fest u Asturiasu, i to rame uz rame sa poznatim svijetskim imenima kao što su: Carl Cox, Richie Hawtin, Paco Osuna, Joseph Capriati, Matador, Nic Fanciulli, Cristian Varela i drugi…