Prvi We Love Sound Zagreb event održan je prošloga petka u legendarnoj diskoteci The Best uz rasplesanu publiku, kvalitetnu elektronsku glazbu i odličnu atmosferu. Na slijedeće izdanje po prvi put u Zagreb dolazi Ricardo Villalobos!

We Love Sound Zagreb je party serijal koji će se jednom mjesečno održati u legendarnom klubu The Best. U petak, 14. listopada, za odličnu atmosferu na prvom izdanju bili su zaslužni Valentino Kanzyani, gost iz Rumunjske – Barac te domaća podrška – Mimi.

Slijedeći event najavljen je za studeni kad zagrebačka publika može očekivati gostovanje svjetske zvijezde koju će po prvi put moći čuti u hrvatskoj prijestolnici, a radi se o Ricardu Villalobosu. Naime, na Facebooku se pojavio gif koji među informacijama sadrži web adresu službene stranice We Love Sound, ali i animaciju s plejadom glazbenih zvijezda među kojima se nalaze David Bowie, Jimi Hendrix, Bob Marley, Prince i drugi glazbeni velikani, a zatim se niz zaustavlja na jednom poznatom licu koje bljeska stroboskopski, a sve to prati pitanje “Guess who?”. Gif pronađite OVDJE.

Odabrane fotografije, za koje je zaslužan Ivan Klekar, pogledajte u nastavku, a za više info o slijedećem We Love Sound Zagreb eventu, pratite socijalne mreže.