Mjesec dana nakon službenog otvorenja nove sezone i predstavljanja novog ruha, u klubu Sirup u Paromlinu zabava i dalje – liječi. Prva polovica studenog donosi četiri događanja za ljubitelje plesne glazbe svih žanrova.

Nadolazećim događanjima, Sirup brani nedavno mu dodijeljenu titulu zagrebačkog Berghaina, europskog epicentra elektronske glazbe, kojom ga je počastio Electronic Beats magazin.

[quote_box_center]Sirup je jedan od najomiljenijih klubova u Zagrebu i vjerojatno najpoznatije mjesto za ples do zore… Ako tražite zagrebački odgovor na Berghain, ne tražite dalje od Sirupa.[/quote_box_center]

– piše u tekstu, a Sirup svojim programom i dokazuje…

CFSN DJs nakon dugog ljeta bogatog kolektivnim i pojedinačnim nastupima napokon otvara svoju zagrebačku klupsku sezonu mjesečnim CFSN DJs eventima. U petak, 7. studenog će tako u Sirupu promovirati 10. nastavak Illectricity Festivala, odnosno 10. Nucomers Night, kada u goste dolazi prošlogodišnji Nucomers Night pobjednik. Jednoglasno izabran, tada još trinaestogodišnji Viatori, je pravo malo glazbeno čudo. Dođite poslušati što ovaj malac ima za poručiti. Uz mladog Viatorija za pultom Sirupa izredat će se Æon, phillipe, Funk Guru i itch, a vizualnu potporu pružit će im VJ liik. Upade vam dijelimo ovdje.

cfsn_sirup

Kad vam u gradu nastupaju Erlend Øye, Patrick Wolf, Eyedress i Den Sorte Skole, za očekivati je noć prepunu ljubitelja plesne glazbe željnih zabave do jutra. Stoga vam od 1 sat ujutro po završetku službenog programa EB Festivala u galeriji Lauba preporučujemo nastavak plesa u klubu Sirup uz poseban popust za sve s kupljenom festivalskom ulaznicom i line upom kojeg predvode njemački i hrvatski programski koordinatori festivala Dirk Dirks i Pytzek. Za uvod su zaslužni Jakov Kolbas i Mario Novak. Snižena cijena za sve s ulaznicom EB festivala je 20 kuna, a za sve ostale 40 kuna. Sirup pleše do 8 sati ujutro. (FB Event)

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/87955636″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Sljedeći vikend, u petak, 14. studenog, otvara se prvi Sirupov Techno Ex Tempora event koji predstavlja domaće techno snage. Kad se Eminem u jednoj od svojih reperskih satira pokušao narugati sa stihom Nobody listens to techno, spomenuta mu je techno scena vratila s nekoliko komičnih bootlega, no činjenica jest da smo posljednje decenije svjedočili evoluciji techno glazbe koja danas potpuno drukčije zvuči nego na početku milenija.

Ako govorimo o predstavnicima nove generacije u Hrvata, nezaobilazni su zagrebački Man From The Lab i Art Lentz, koji su svojim partyjima u klubu DHC3 prezentirali novi techno val, kako svojim nastupima, tako i gostima koje su dovodili. U prvom Sirupovom Techno Ex Tempora eventu pridružit će im se i Podroom, talentirani mladac iz Splita. Sirup tu noć pleše od ponoći do 7 sati ujutro, a ulaznica je 30 kuna. (FB Event)

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/148766172″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Polovicu studenog u Sirupu će zatvoriti domaća veselica Unedogled, koja se uvijek veže na neke lokalne obljetnice, rođendane, godišnjice, proslave i slično. I ovaj vas put neće razočarati svojim repertoarom kojeg predvode Sergej Snooze, Mate Čeko i Buraz uz neizostavnu mogućnost nabavke originalnog Unedogled T-shirta po promotivnoj cijeni. Sirup tu subotu, 15. studenog, pleše od 1 do 8 sati ujutro, a ulaznica je 30 kuna. (FB Event)

sirup_studeni_2014