Epic dub Session slavi prvu godinu djelovanja na osječkoj sceni i u klubu Epic uz Digitron Sound System s kojim je cijela priča i započela, a kao gosti pridružit će im se Natty Riddim Sound i Slavonija Vibes Syndicate.

Veliko slavlje na red dolazi ove subote, 25. travnja, a u nastavku vam donosimo rođendansku pozivnicu samih slavljenika. Početak je u 22 sata, a cijena ulaza iznosi 30kn. Cugu možete donijeti!

[pull_quote_center]

Godina dana brzo je prošla, neka nova energija u Osijek je došla, klub Epic je postao mjesto kulture i različitih pogleda na svijet što zure.

Prije godinu dana ušli smo u sobu bassa, iz nje nismo nikad izašli a ima nas masa, volimo zamračen prostor i zadimljen zrak, samo ponekad nekome jako padne tlak.

Srećom Dr.Obi je tu da vrati vas korjenima, dok Vrx se bavi neki budućim vremenima i ritmovima repetitivnim koji izlaze iz srca, koje samo za ples i dobrotu kuca.

[/pull_quote_center]

epic_dub_session_2504

DIGITRON SOUND SYSTEM – Balkan dub defendersi su na dub putovanju koje je počelo  2003. sa bendom Radikal Dub Kolektiv, U godinama aktivnog sudjelovanja na hrvatskoj “dub sceni” te ljubavlju prema digitalnom dubu međunarodno su prepoznati po svojoj heavy dub produkciji i selekciji.

Zeleni sound već godinama stvara potrese diljem Hrvatske, od Osijeka do Pule, po klubovima i halama, šumama i planinama i širi poruku jedinstva, ljubavi i bolesno dobre zabave. Posljednji put u Osijeku na prvom Epic dub Sessionu ples nije prestao do ranih jutarnjih sati, a mnogi su ostali zaprešašteni sirovom snagom bassa

Uz Digitron čeka vas roots 2 mothership selekcija dubova iz godine 5000te, kojim će i predstaviti zvuk DUB FREEQS at MoDem Festival​, novog ultimativnog dub floora kojem su domaćini.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/users/18648065″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”250″ iframe=”true” /]

Natty Riddim Sound – Vjerna rasta eskadrila iz Subotice već dugi niz godina regiju bombardira pozitivnom energijom putem mnogobrojnih nastupa i organizacija, fokusiranih isključivo na promoviranje reggae glazbe i kulture.

Darez​ Selecta, Lewangz​ i Yaman Selecta​ su podržavali i pružali ljubav Epic dub priči od samog početka i zato je vrijeme da predstave svoj rad.

Njihovi performansi se sastoje od jedinstvenih selekcija s vinila i diskova, uglavnom rootsa i duba, popraćenih freestyle kombinacijom perkusija, melodike i vokala.

Kroz svoj rad su ostvarili suradnju s gotovo svim srpskim soundsystemima i DJ-ima, a isto tako i s mnogim artistima širom svijeta, pa u svojoj kolekciji posjeduju veliki broj ekskluzivnih dubplateova.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/users/739775″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”250″ iframe=”true” /]

Slavonija Vibes Syndicate –  Mefa​, Vedran​ i Draško su stari poznanici i pioniri slavonske reggae i dub scene. Kroz djelovanje kolektiva Revolt DJ’s​, Glechudesa​ i Brlog Predstavlja​ širili su taj bas gdje god im se pružila prilika, od Valpova do Sirije.

Na plesnom podijima Epica su s nama od samog početka, a sada dolaze predstaviti presjek svega što se novo nudi na svjetskoj reggae i dub sceni i započeti neki val pozitivnih vibracija.

UESMag dijeli 2×1 upad! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/users/14696413″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]