Housemeister
Housemeister

Ključna figura u njemačkom i internacionalnom noćnom životu, vlasnik AYCB​ etikete te dio svjetski poznate etikete Boysnoize Records​ – DJ i producent Housemeister u subotu, 1. travnja, premijerno će gostovati u Zagrebu povodom čega je za UESMAG selektirao trenutnih top 10! 

Za one koji ne znaju, Housemeister je radio kao DJ pola svojeg života, proputovao cijelim svijetom, izdao svoje prve radove 2000. na poznatoj Bpitchcontrol izdavačkoj kući, te je sada upravitelj AYCB Recordsa i dio Boyse Noize-a. Producent je šest kompletnih audio albuma te više od 50 singlova vlastite interpretacije techno glazbe. Većina njegovih nastupa i dalje sadrži energiju 90ih ghetto zvuka.

Njegov singl Downgrade, izdan putem AYCB-a, izabran je Zvukom Mjeseca britanskog Mixmaga u rujnu 2015. Iste je godine imao uspješnu svjetsku turneju, slaveći desetu godišnjicu Boysnoize Records-a, svirajući među ostalima u Parizu, Londonu, Barceloni, Milanu, Tokyju, Lisabonu, Munchenu, Berlinu, Šangaju i Amsterdamu.

Provjerite Zagreb Top 10 selekciju by Housemeister 3

Albumom Transfer izdanim u siječnju 2016. putem izdavačke kuće Detriot Underground, iznenadio je svoje obožavatelje i pratitelje na mnogo načina: stvara drugačiji ambient – electro – dub industrial stil koji je primio puno dobrih osvrta. Davao je intervjue njemačkom De:Bug Magazinu, američkom XLR8R, a španjolski je DJ Mag España također napisao svoj osvrt. Olaf Zimmermann sa radija Eins (Berlin) ga je također pozvao na dvosatni special, te je na FluxFM-u odradio jednosatni special. Housemeister je resident DJ u Suicide Circus Berlinu gdje promovira svoje AYCB label nights svakog drugog mjeseca, ugostujući nacionalne i internacionalne DJ prijatelje.

Njegovi su posljednji remixevi za Roberta Armanija i DJ Deeona, Matthew Herbertov Smart, Dave Clarkov & Mr. Jones Unsubscribe project, a tu je i remix za berlinsku poznatu Artist Unknown classic Control.

Povodom premijernog gostavanja u Zagrebu u klubu Boogaloo, u sklopu Future Scope serijala ove subote, 01. travnja, gdje će mu se za pultom pridružiti i Mary i Cet, za UESMAG je selektirao svojih trenutnih top 10 stvari. Uživajte u njima!

1. Env3 – Typ9 – Mark Broom Remix

2. P.E.A.R.L. – Lack of Faith

3. Hector Oaks – A Needless Matter

https://www.youtube.com/watch?v=6CH4BJV6YYw

4. TWR72 – X3

5. DJ T-1000 – Distorter

6. Re:Axis – Love in the End

7. Housemeister _ Stepmode

8. Voiski – A sad Party

9. Unknown Archetype – Tripp

10. Alex Bau – Press