Shipe
Shipe (izvor: press)

Provjerite vikend top 10 selekciju koju je za UESMAG pripremio Shipe, jedan od rezidenta Boogaloo kluba i Future Scope serijala!

Anđelka Šipuša, poznatijeg kao Shi Pe, uskoro očekuju nastupi u matičnom Boogaloo klubu, kao i na Nektar Fresh Wave Festivalu povodom kojih je za UESMAG selektirao vikend top 10 selekciju koja će vas natjerati na ples. Provjerite ju pri dnu članka!

Za one koji ne znaju, Shipe je od ranog djetinjstva pokazivao interes prema glazbi, ali za njegovo usmjeravanje posebno je bitna 2001. kada mu se u rukama našao CD s antologijskim mixevima Umeka, Billyja Nastyja i Davea Clarkea. Priča se nastavila posjećivanjem mnogih partija, da bi se 2005. i sam upustio u avanturu DJ-inga od kada lagano počinje stvarati kolekciju ploča i ulagati vrijeme u učenje mixanja na gramofonima. Tijekom 2007. predstavio se javnosti u koprivničkim klubovima, a 2009. počinje s organizacijom Deep N’ Chic programa s ciljem pokretanja uspavane lokalne scene.

Provjerite vikend top 10 selekciju by Shipe 3

Shi Pe je danas rezident Future Scope programa koji se bavi organizacijom i promocijom elektronskih underground evenata s najpoznatijim imenima scene. Njegovi setovi puni su pozitivne energije. Svojom uvijek svježom glazbenom kolekcijom, koja se temelji na groovy techno zvuku, lako se prilagođava publici i „prisiljava“ na ples. Najprivlačniji mu je moderan techno zvuk s masivnim bass linijama i nezaobilaznim funky ritmom.

Nastupao je rame uz rame uz mnoga svjetska imena kao što su Carl Cox, Dave Clarke, DJ Rush, Gary Beck, Cristian Varela, Marco Bailey, Du’Art, Mauro Picotto, Alexander Kowalski, Steve Rachmad, Valentino Kanzyani, Billy Nasty, Industrialyzer, Oxia, Tom Hades, Eric Sneo, Mladen Tomic, Petar Dundov… Zabava i dobar ples vas očekuju!

1. Rehmark, Nukkah – Asperatus (Original Mix) [Translucent]

2. Space DJz – I Knew You Were Trouble (Ortin Cam & Stanny Franssen Remix)

3. Mikael Jonasson – Dissonance (Original Mix) [Darknet]

4. Vlada Asanin – Minotauro (Original Mix)

5. Devid Dega, Fractious – Modernist (Fractious Remix)

6. Slam – Neoteric

7. Recondite – DRGN 2 [Hotflush Recordings]

8. Jusaï – Never Alone (Original mix)

9. Infaam Konijn – Rings Of Saturn (Aitor Ronda Remix)

10. Andrew Meller – Eastern Sunrise (Original Mix)