Kali
Kali

Provjerite vikend top 10 selekciju koju je za UESMAG pripremila Kali povodom svog nastupa u zagrebačkom SoundFactory klubu!

Kali je nova snaga domaće elektroničke scene i velika zaljubljenica u glazbu u čijim setovima najviše možete uživati u zagrebačkom SoundFactory klubu, gdje će nastupati i na večeri zvanoj RaDOST, 14. listopada, uz goste iz Srbije.

Rođena u Zagrebu, još kao mlada je pohađala satove klavira, ne sluteći pritom da će zasvirati, ali za DJ pultom. Iako aktivna samo dvije godine, prošla je nekoliko zagrebačkih klubova poput Gjure2 gdje je i započela njena avantura, Aquariusa, Boogalooa, Pločnika te na kraju SoundFactorya gdje je i danas rezidentica. Tamo je najčešće imamo priliku vidjeti u Abyssu, seriji evenata u kojima nastupa uz Bronskog, Garsa, Rudia, Bastu, Phillipea i još hrpom artista vrlo dobro poznatih zagrebačkoj sceni.

U izvedbama spektar joj varira od housa, techna, deep housa, deep-techa, etheral i progressive techna te minimala. Međutim krasi ju i opsesivno pripremanje za nastupe u kojima si ne dozvoljava da istu skladbu pusti više od 2 puta. Nastupe bilježi za Electronic Soul organizaciju te za Music Reactions iz Srbije uz koje nastupa u KTPM-u, trenutno jednim od poznatijih beogradskih underground klubova. Tu su i nastupi u Rijeci, Požegi, Karlovcu iako sama priznaje da najbolje od sebe daje za pultom SoundFactorya, gdje ima snagu držati se svog zvuka zajedno sa publikom koja prepoznaje njenu emitaciju.

U nastavku uživajte u njenoj vikend top 10 selekciji za UESMAG, a o njenim novim nastupima i setovima pratite na službenim Facebook i Soundcloud  profilima.

1. Florian Rietze – Nightdrive

2. Kevin Over- Look at me Sartre

3. Dirty Culture – Can’t Buy Me Love

4. Ten Ven – Lick

5. Edgar Peng – Snake Lady

6. Dj Lion – Lovejitter

7. Fernanda Abreu – Amor General (Art in Motion)

8. M.A.N.D.Y – Rhythm Soul (Rework)

https://youtu.be/1-sb15dmmbw

9. Ronnie Spiteri- Seduction

10. And.ID- Loving You