NO Fakin’ DJs
NO Fakin’ DJs

Nakon sjajnog ljeta The Garden tim je natrag u svom novom zagrebačkom domu na Žitnjaku, u The Garden Brewery craft pivovari, gdje ovoga petka na premijerno zagrebačko gostovanje dolaze NO Fakin’ DJs. Provjerite njihovu vikend selekciju za UESMAG!

NO Fakin’ DJs koje čine Paddy i Ciaran Quinn, poznatiji kao Kwinzola i DJ Illson, ovoga će petka, 14. listopada, gostovati u The Garden Brewery craft pivovari. U svijetu ovoga dvojca, hip-hop se piše velikim tiskanim slovima, a setovi temeljeni na tom žanru imaju savršeno uklopljene zvuke jazza, funka, soula, disca i reggaea te vas vraćaju direktno na plesni podij, što najbolje možete provjeriti u njihovoj vikend selekciji za UESMAG. Dojdamo kako će im se pridružiti, Adriatic Coasting duo Nick i Pepi, čijih top 10 provjerite ovdje.

“Sve zajedno kao hip-hop fanovi, skupljači ploča, selektori, naši DJ setovi imaju širok spektar zvukova iz cijelog svijeta, od hip-hopa, do soula, jazza, funka, disco, rare groove i latin. Uvijek volimo ostaviti prostora improvizaciji tijekom večeri, osjetiti vibru prostora i raspoloženje ljudi. Vrtit ćemo u Zagrebu tijekom vikenda, pa očekujte puno čudne i prekrasne, nove i stare, napetije i opuštene glazge. Evo mali uvid u to kako će sve zvučati.” – rekli su Paddy i Ciaran Quinn uoči svoje vikend selekcije u kojoj uživajte u nastavku.

Provjerite vikend selekciju by NO Fakin’ DJs 1

1. The Cecil Holmes Orchestra – I’m Gonna Love You Just a Little More Baby

“Moj brat po ritmu Mr Jonze voli otkrivati obrade, a ja volim puno perkusija, pa je ova stvar uvijek u kutiji s pločama. Cecil Holmes vodi svoj orkestar u novu verziju klasika Barry Whitea. Groove stvar za početak večeri.”

https://www.youtube.com/watch?v=g0J6tK8SRrg

2. Eddie Senay – Cameo

“Super instrumental funk koji potpisuje gitarist Eddy Senay. Nepogrešivi sample Pete Rocka na LA Record labelu dao nam je Dennis Coffey i Rodrigueza.”

3. Y SOCIETY (INSIGHT THE TRUNCATOR and DAMU THE FUDGEMUNK) “Know the Meaning Of”

“I dalje smo prvenstveno hip-hop fanovi i suprotno općem mišljenju još uvijek postoji puno dobrog underground hip-hopa, kao što je ovaj.”

4. Nubian M.O.B – Farway To Go

“Ova rijetka ploča je uvijek s nama. R’n’B i Go-Go i Hip Hop zajedno na Cold Chillin Records, produkciju potpisuje Daddy O Stetsasonic….zvuči kao nešto što nisam do sada čuo i uvijek natjera ljude da klimaju glavom.”

5. Clausel ‎– Let Me Love You

“Now we’re groovin’. 😀 Klasik, ali jako rijetki groove koji je pravi za početak partyja. Omiljeni zvuk za Southport Weekender plesni podij i No Fakin’ favorit.”

6. Sto the 89th Key – Turn on some Marvin

“Stro Elliot je trenutno jedan od mojih najdražih producenata. Sjajno je kako rezucka te sampleove. Marvin Gayeov klasik je bio prerađen mnogo puta, ali Stro mu ovdje daje pravi funk zvuk…odlično!”

7. Claudja Barry – Give it up

“Zapravo smo vrtili “izgubljenu” verziju ove stvari koju potpisuje broken beat zvjerka Domu, izdan za KAT Records, ali ne postoji youtube link za to, pa evo verzije jedne od prvih disco i boogie dama.”

8. Andrés – Chevy Status (Original Mix)

“Malo deep disco housea koji vas tjera da klimate glavom, a potpisuje Don Dada Andres. Nikad ne razočara i uvijek zvuči svježe.”

https://www.youtube.com/watch?v=6rSFfSJPHCc

9. Marcia Maria – Amigo Branco

“Boogie iz Brazila pogonjen funk zvukom, a ovaj uvod me odvuče na plesni podij. Slušati ponovo i ponovo…”

10. SERGIO MENDES & BRAZIL 77 — LOVE MUSIC

“Ostajemo u Brazilu za kraj, a ovoga puta Sergio Mendes daje svoju verziju Love Music, za ova vremena kada definitivno trebamo više glazbe pune ljubavi.”