MIIA
MIIA

Provjerite ‘Samo Techno’ top 10 selekciju koju je za UESMAG pripremila MIIA. povodom svog nastupa u zagrebačkom Boogaloo klubu na istoimenoj večeri!

Mlado ime domaće elektroničke scene – MIIA, u subotu 15. srpnja, nastupat će na ‘Samo Techno’ večeri u maloj dvorani zagrebačkog Boogaloo kluba gdje će se naći u društvu dvojice legendarnih DJ-a: ZokyDJ Cet, koji je i osnivač same večeri. Početak partija je u 23 sata, ulaz je do ponoći besplatan, a nakon 30kn. FB event provjerite ovdje.

Za one koji ne znaju, MIIA. je svoju karijeru započela 2015. godine. Kroz vrijeme je vježbala i gradila svoju tehniku miksanja, koja je rezultirala miksanjem na 4 kanala, što joj omogućava odličnu dinamiku i totalno novu kreaciju. Pokretač je INVENToR večeri koje se baziraju na dinamičnom technu punom perkusija, dubokih basova, i syntheva. Ideja o INVENToR-u popraćena njenim prvim izdanjem, koje je izašlo 2016. na DST-u.

Povodom svog nastupa na ‘Samo Techno’ večeri za UESMAG je selektirala 10 techno stvari koje zna zavrtiti i u svojim setovima. Provjerite koje su to u nastavku. Uživajte!

1. Truncate – Process

2. Mark Broom – Upside Down 2017 mix

3. Floorplan – Let The Church

4. Cadans – 1 Bar FU

5. Diego Amura – Automa

6. Tessela – Rub

7. Discrete Circuit – Recursive Decent (Mark Broom Edit)

8. DJ Bone – Black Patterns (Len Faki Hardspace Tool)

9. Leandro Gamez – Qssett ”Critical Version”

10. Shinedoe – Road 777 (Ben Sims Bonus Remix)