Cet
Cet

Provjerite ‘Samo Techno’ top 10 selekciju koju je za UESMAG pripremio DJ Cet povodom svog cjelovečernjeg nastupa u zagrebačkom Boogaloo klubu, ali i skorašnjih večeri na kojima će nastupati!

Jedan od pionira domaće elektroničke scene – Tomislav Cetina, poznatiji kao DJ Cet, u subotu 1. srpnja, priprema cjelovečernji set u maloj dvorani Boogaloo Zagreb kluba. Početak večeri je u 23 sata uz ulaz od 20 odnosno 30kn dok je damama ulaz do ponoći besplatan. FB event potražite ovdje.

“Let me take you on a trip to the techno dimension and back. Open up your senses and feel the techno vibration!” – riječi su kojima vas Cet poziva na svoju cjelovečernju vožnju u Boogaloo klubu povodom koje je za UESMAG selektirao 10 stvari koje će vas zagrijati za vikend i sam njegov cjelovečernji set kao i skorašnji ‘Samo Techno’ party (15.07.)

Dodajmo još za one koji ne znaju, Cet je legendarni glas zagrebačkog etera, dugogodišnji zaljubljenik u elektronsku glazbu te jedan od stalnih aktera zagrebačke klupske scene u posljednjih 20 godina svojim radom ruši granice medu žanrovima elektronske glazbe.

Provjerite 'Samo Techno' top 10 selekciju by Cet 3

Još kao srednjoškolac 1994. godine počinje raditi kao DJ i prezenter na kultnoj zagrebačkoj radio stanici “Radio 1”, a u klubu Radija 1 kreće i s prvim ozbiljnijim klupskim svirkama. Odrastajući uz hip hop, electrofunk, breakbeat i rani engleski rave zvuk, pojava elektronskog zvuka početkom devedesetih bila je logičan glazbeni slijed i nastavak glazbenog putovanja koje i danas traje u konstantnoj potrazi za novim draguljima elektronske glazbe. Osjećaj za floor i konstantna potreba za prezentiranjem nove i upfront glazbe publika je vrlo rano prepoznala, a mnogi će za njega reći da je ¨king of warm up¨. Promotor i suorganizator serijala partija “Kraljevstvo”, “Perfection” i “Next”, te novinar magazina “Energy”, urednik emisije “Late Night Session”, i jedan od voditelja projekta “Red Bull Homegroove” samo su neke od njegovih aktivnosti posljednjih desetak godina uz stalni radijski angažman i svirke diljem Hrvatske i okolnih zemalja.

U svojoj karijeri svirao je s gotovo svim danas svjetski poznatim techno, minimal i tech-house DJ-ima.

Uživajte u njegovoj top 10 vikend selekciji!

1. MOD3RN – Mist

2. 4.Env3 Typ13

3. Samuel L Session – Hang Drums (Original Mix) [Materia]

https://www.youtube.com/watch?v=3e62oPzlDT8

4. DJ Bone – Black Patterns (Len Faki Hardspace Tool) | LF RMX

5. P.Leone – Coast Atlantic [EMS001]

https://www.youtube.com/watch?v=BXE7lNymGl0

6. Luca Agnelli – Voltumna (etb040)

7. NoizyKnobs – Space Battle [PRRUKD078]

8. S-File – Nu Life

9. Rebekah – Code Black (Slam Mix)

10. Inigo Kennedy – Voyager [TOKEN74]