Seasplash
Izvor: Seasplash Festival Facebook

Nakon dugog mozganja i preslagivanja, detaljan raspored nastupa svih izvođača po danima za ovogodišnje izdanje Seasplash festivala dobio je svoj konačan oblik! Provjerite ga u nastavku i osvojite upade!

Do početka 14. Seasplash festivala, najopuštenijeg domaćeg festivalskog događanja u regiji, dijeli nas još samo nekoliko dana. U četiri dana trajanja, od 21. do 24. srpnja, Seasplash će u ovogodišnjem posebnom, soundsystem izdanju, okupiti štovatelje bass glazbe i kulture, koji će imati priliku čuti i vidjeti više od 70 eminentnih regionalnih i međunarodnih imena reggaea, duba, electra, jazza, funka, hip-hopa i srodnih glazbenih pravaca.

Soundsystemi i izvođači su raspoređeni na pet pozornica – MainSplash, LiveSplash, ElektroSplash,SoundSplash i BeachSplash, dok se filmski program u selekciji DORF-a odvija u FilmSplash zoni.

Program će trajati svakodnevno, od ranog poslijepodneva pa sve do jutarnjih sati, a uz glazbeni program tu je i besplatan kamping za posjetitelje festivala, niz radionica, bazar, chill out zona i mnoštvo kulturnog i sportskog sadržaja.

UESMAG vam u suradnji s Pozitivnim Ritmom dijeli čak 2×1 ulaznice. Više o samome festivalu pratite ovdje, a u nastavku okušajte sreću, kao i provjerite detaljan raspored nastupa.

Za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka napisati čijem se nastupu najviše veselite. Vaša imena i prezimena šaljite na mail [email protected] s naznakom ‘UESMAG Seasplash 2016’. Slučajnim odabirom, u utorak 19. srpnja, odabrat ćemo sretne dobitnike upada koje ćemo o sretnoj vijesti obavijestiti putem maila.

Provjerite raspored po danima i satnicu 14. Seasplash festivala [+dijelimo upade] 5

Provjerite raspored po danima i satnicu 14. Seasplash festivala [+dijelimo upade] 6