Đarma & Nikola Bibić
Đarma & Nikola Bibić

Provjerite ‘FSOZ 2017’ top 10 selekciju koju su za UESMAG pripremili Karlo Mađar aka Đarma i Nikola Bibić povodom svog nastupa na prvoj ‘New Talents’ večeri Future Sound Of Zagreb festivala!

Đarma i Nikola Bibić nove su mlade snage domaće elektroničke scene koji će svoj talent pokazati i dokazati u sklopu 18. godišnjice najvećeg zagrebačkog klupskog festivala – Future Sound Of Zagreb i to u petak, 6. listopada, na ‘New Talents Night’ u Depo klubu gdje su čast nastupati dobili i imena kao što su: Skols, Fran K, Slicer & Dic3R i MIIA.

Karlo Mađar aka Đarma jedan je od mlađih DJ-a koji se tek nedavno pojavio na zagrebačkoj underground sceni. Svoju DJ karijeru započeo je u Vaj Faj klubu gdje je i kratko bio rezident DJ nakon čega je nastavio u Depo klubu na programu Lagana Srijeda i Cipel-Cug, te na Master Afterima Sound Factorya . Preferira Tech-House glazbu, a uz sve to pohađa Školu za grafiku, dizajn i medijsku tehnologiju. Pratite ga na Facebooku!

Nikola Bibić, student je treće godine programskog inžinjerstva koji se zadnje dvije godine bavi DJ-ingom. Zaljubljenik je u deep-tech/minimal zvuk koji se redovito provlači kroz njegove setove. Prvi put isplivao je na scenu u SoundFactoryu na programu pod imenom Abyss nakon kojega ste ga zadnjih godinu dana mogli vidjeti i čuti na Education TV-u, prvoj livestream platformi u Zagrebu za promicanje underground kulture, u zagrebačkim klubovima Aquarius i WiFi te u kafiću Plug-in gdje je organizirao svoju seriju partija. Osim Zagreba, surađivao je s talijanskim DJ/producentom Manipolatom i njegovim Defora Records kolektivom na Korčuli u klubu BoogieJungle te u Crikvenici na eventima Fini House u klubu Pulse i Sabbia Beach Baru. Pratite ga na Facebooku!

U nastavku uživajte u njihovoj selekciji i zagrijte se za Future Sound Of Zagreb. Prvih pet stvari selektirao je Đarma, a drugih pet Nikola Bibić!

1. DJ Smilk – Parental Cycle

Odabrao Đarma

2. Greg Venezia – Pavilion

Odabrao Đarma

3. Vanucci & GIOC – Get Back (Original Mix)

Odabrao Đarma

4. Jamie Jones – Kooky Chords

Odabrao Đarma

5. Electrik Cat – No Other

Odabrao Đarma

6. Rhymos – Agent Provocateur (Ben Rau Remix) [Whistleblower Records]

Odabrao Nikola Bibić

7. Alex Ground – Aras (Original Mix) [Kina Music]

Odabrao Nikola Bibić

8. iO (Mulen) – Zgb41 [Apollonia – APO026]

Odabrao Nikola Bibić

9. Sounds Like Us – Daniel Sanchez & Pascal Benjamin – ø – Nima Gorji Remix

Odabrao Nikola Bibić

10. Seb Zito – Raas Riddim (Original Mix)

Odabrao Nikola Bibić