U petak 15. siječnja, u prostorima Autonomnog Kulturnog Centra Medika, Pistolero slavi 10 godina aktivnosti tradicionalnom siječanjskom megazabavom na kojoj nastupa cijeli niz kvalitetnih izvođača, kako stranih, tako i domaćih!

Slušat će se tako uglavnom breakbeat, techno, psytrance, dub i reggae, a nastupaju Sourone (Zenon Records, Poljska), SolubleSounds (TechYES, UK), S.T.U. (Bom Shanka Music, UK) i domaća podrška: Val Vashar (Zenon Rec), Zmayo (Pistolero), 3TT (Regeneration), Winpa (Insectik Records), Kirg (Pistolero), Vrx (Digitron Soundsystem), Dubolik (Dubble), Jahstice Sound (Lo Peaks vs Dr. Obi), Lindarski (Pistolero), MC Chakka (Kali Fat Dub), MC Jewboy (Bamwise / Pridjevi), VJ Wild Bronco i VJ Dimension Tricks. Početak je u 22 sata, a upad je 40/50/60kn. Facebook događaj provjerite ovdje.

U nastavku se upoznajte sa gostima koji dolaze te ulovite dva upada za Pistolerovo slavlje!

Proslava Pistolerovih 10 godina u AKC Medika [+dijelimo upade] 3

Sourone je poljski producent Michael Kalinowski, i jedan je od trenutno najeksponiranijih i najboljih glazbenika okupljenih oko kultnog Zenon Recordsa. Što se tiče stila, njegovi se glazbeni korijeni nalaze u IDM i glitch elektronici, a trenutno je fokusiran na relativno mračni minimal-progressive-tech psytrance sa solidnom dozom eksperimentalnih brija u rasponu od 130-140 bpm-a, čemu svjedoče njegova zadnja dva fenomenalna Zenon EP-a “Embrace The Random” i “Exit Pattern”, a produkciju i remikseve još objavljuje na etiketama kao što su Glitchy.Tonic.Records, Looney Moon Experiment, Uroboros Records, Jaira Records itd.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/users/61886″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”150″ iframe=”true” /]

SolubleSounds (pravim imenom Jack Warvick) je britanski producent, koji svoju produkciju objavljuje na TechYES i Triple Drop Productions etiketama, a riječ je o super plesnoj, stomperskoj, zabavnoj i eklektičnoj mješavini raznih elektronskih stilova, od breakbeata/psybreaksa, preko techna, minimala, acida i psytrancea, sve tamo do dubby-glitchy brija ili drum’n’bassa. “Wet Tuna Tree” i “Expand Your Avocado Maan” EP-ovi sa TechYes Recordsa su ponajbolja izdanja općenito u 2015. godini, i što se njega tiče, budućnost je već stigla.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/users/410211″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”150″ iframe=”true” /]

S.T.U. (pravim imenom Stuart Napier) dolazi iz Engleske, suosnivač je i glavni manager ponajboljeg i megautjecajnog psytrance labela (Bom Shanka Music), a na sceni je već dugi niz godina i s pravom se može reći da je jedan od najboljih svjetskih psytrance dj-eva. Njegova masna i groovy kombinacija moćnog, noćnog i mračnog psytrancea sigurno će rasturit plesni podij.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/users/2065728″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”150″ iframe=”true” /]

UESMag dijeli 2×1 upad! Sve što trebate napraviti jest: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom, u petak 15. siječnja, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

via GIPHY