Foto by Tim Ertl

Zbog lošeg vremena premješta se datum otvaranja The Graden Zadar Lounge Bara. U petak, 29. svibnja, od 20 sati na rasporedu je službeno otvaranje nove sezone uz Bobby Beigea i Matu Kokića, a sve je praćeno odličnom gastronomskom ponudom novog koncepta “Art of raw”

Zbog najavljenog lošeg vremena ovog vikenda, službeno otvaranje The Garden Zadar Lounge Bara odgađa se za petak 29. svibnja od 20 sati. The Garden Zadar Bar će  otvoriti svoja vrata čim zasja sunce, te će cijela ponuda pića i hrane biti dostupna, a večer otvaranja 29. svibnja bit će službena zabava za početak još jedne sezone i proslava 12. rođendana.

The Garden Zadar bar već više od desetljeća obilježava kulturnu ponudu u samom Zadru, kao i na cijeloj Jadranskoj obali, a svake sezone nezaobilazna je postaja za domaću, ali i brojnu svjetsku publiku. Prekrasna otvorena terasa ima pogled na zadarske bedeme i luku, te pruža priliku za uživanje u zrakama sunca ili u miru hlada tik do Jadranskog mora, ali i u zvučnoj kulisi pomno biranih DJ-eva. Mjesto je to koje živi tijekom cijelog dana, od jutra do mraka.

garden_zadar_bar_otvorenje_cover

Otvorenje nove sezone The Garden Zadar slavi uz glazbu kao i selekciju pića i hrane. Odlična ponuda vina, koktela i svježih sokova koje možete isprobati u The Garden Zadru obogaćena je pivom raznih proizvođača i pivnica. Velika novost je i partnerstvo s “Art of raw”, a sirova jela, ona pripremljena bez kuhanja i od samo svježih sastojaka, ćete moći kušati kroz cijelu sezonu.

Za glazbu je zadužen Bobby Beige, strastveni kolekcionar ploča i DJ s međunarodnim pedigreom, a u The Garden Zadru je rezident DJ od samih početaka. Bobby Beige je zadužen za tonove koji će vas izmamiti na plesni podij, ali i odabir izvođača za cijelo ljeto, te obećava odličnu sezonu s međunarodnim lineupom. Na otvaranju mu se pridružuje Mate Kokić i njegov Future Disco izbor.

Ulaz u The Garden Zadar Lounge Bar je uvijek slobodan.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/151656590″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]