BSH – events predstavlja “Zagreb Sunset Sessions”,  novi niz partija koji će se održavati u svibnju i lipnju 2015.godine, a upravo povodom toga porazgovarali smo s jednim od organizatora!

Prvi party “Rooftop Party” održava se danas, 1. svibnja, na krovu VMD-ove zgrade na adresi Ulica Grada Vukovara 269 i trajat će preko dana pa sve do u noć (17:30 – 04:00), povodom čega smo porazgovarali s jednim od organizatora – Dragom Vukelićem. Ostale informacija u vezi samog partija potražite ovdje.

UES: Što je BSH-events? Od kud ideja za ime?

Drago: BSH events je organizacija koja se bavi organiziranjem party evenata i festivala. BSH events je skračenica za Ball So Hard events.

UES: Kako si započeo i od kud ideja? Tko ti je sve podrška?

Drago: Prvi party koji smo organizirali je bio doček nove godine 2014. Ideja za osnivanjem BSH events-a je došla sama od sebe. Naime, osjetio sam da Zagrebu fale posebni partiji te sam odlučio uzet stvar u svoje ruke i pokušati napraviti nešto novo, nešto drugačije. Glavna podrška su mi prijatelji kao i određeni brendovi koji znaju supportati event u logističkom smislu (šankovi, DJ pult, frižideri itd.). 

UES: Zašto studiraš u Sloveniji? Što planiraš kad završiš?

Drago: Otišao sam na studij u Sloveniju iz razloga što u Hrvatskoj ne postoji SAE Institut. Zbog svoje ljubavi prema kreaciji glazbe sam zaključio da bi bilo pametno završiti audio inžinjerstvo kako bih se usavršio kao producent i naučio neke dodatne tehnike. Kad završim 1. godinu planiram otići na 2. godinu na SAE Institut u Berlin kako bih dobio diplomu BA/BSc (Hons) Audio Production. Osim što planiram završiti zadnju godinu u Berlinu, također mi je u planu nastaviti sa organizacijom evenata i nakon nekog vremena se proširiti iz Zagreba u ostale regionalne gradove, npr. Beograd.

UES: Što te motivira?

Drago: Glavna motivacija je ljubav koju osjećam prema glazbi kao i emocije koje osjećam slušajući glazbu. Kao što znate i sam sam producent i osim što mi je bitno stvoriti dobru stvar, također mi je bitno pokušati napraviti da se te stvari scenski mogu što bolje izvesti u smislu da u određenom trenucima ne svijetli light show itd. Pritom naravno ne mislim samo na svoje stvari već i na one drugih producenata.

UES: Kako se suočavaš sa kritikom i sa porazima?

Drago: Poraz kao i kritika je sastavni dio života. Bez poraza ne bi spoznali pobjedu. Bez kritike vjerojatno ne bi imali toliku potrebu za jačanjem. Bez niskih nota, ne bi toliko jako doživljavali visoke note tako da jednostavno smatram da čovjek uvijek treba nastaviti dalje radeći na onome u što vjeruje bez obzira na sve.

UES: Što poručuješ na kraju našim čitateljima, gostima tvojih evenata, itd.?

Drago: Život je glazba.

– Za UES Magazine intervju odradila: Helen De-Škva –