’Proces’ uz Brightona u riječkoj Harteri [+dijelimo upade]

14

Novi serijal ‘Innerspace’ partyja naziva ‘Proces’ od ovoga vikenda premijerno kreće u riječkoj Harteri, a glavni je gost zagrebački DJ i producent te jedan od utemeljitelja Das Hausa – Brighton!

Innerspace nas je još jednom odlučio počastiti s odličnim eventom na predivnom flooru riječke Hartere. Ovoga puta, u subotu 10. listopada, u goste im stiže Brighton – strastveni zaljubljenik u vinyle i duge setove prošarane raznim žanrovima koji je izdao dvije ploče za njemački label ‘777’ te nastupao po mnogim festivalima, poput Dimensionsa.

Uz njega je tu i Samo Tako – ime koje stoji iza cijele ideje ovog novog serijala partija na našim prostorima. U selekciji finih vinyla im se pridružuje i Roland, inače riječkoj publici poznat kao Ronnie M, čiju su selekciju mnogi imali prilike poslušati u svim većim klubovima i na svim većim eventima u Rijeci.

'Proces' uz Brightona u riječkoj Harteri [+dijelimo upade] 3

Proces kreće od ideje o poduzetim koracima i akcijama u svrhu postizanja određenog cilja. Poduzete akcije podrazumijevaju održavanje glazbenih evenata u svrhu podizanja svijesti o uvijek aktualnoj vinyl kulturi. Vinyl kultura često pada u zaborav te im je osnovna ideja privući sve zaljubljenike u istu.

Stoga dođite ove subote na Harteru i budite dio nečeg novog i nečeg svježeg direktno iz vinyl tvornice velikih umova. Ulaznice će biti dostupne na ulazu eventa po cijeni od 30 kuna prije ponoći, te 40 kuna iza ponoći. Vrata se otvaraju u 23h, a za detalje slobodno pročekirajte facebook event. U nastavku vam i dijelimo nešto upada!

UESMag dijeli 2×1 upad! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom odabrat ćemo sretne dobitnike upada.