DJ Ogi
DJ Ogi

U klubu Crkva će se ovoga vikenda održati trinaesti po redu Journey, tradiconalna večer u kojoj DJ Ogi priprema cjelovečernji nastup u DJ set i Live PA kombinaciji!

Ove subote, 28. veljače, DJ Ogi sprema trinaesto izdanje svoje tradicionalne Journey večeri, na kojoj, uz DJ set i Live PA nastup, sprema i jedno zanimljivo iznenađenje, a o čemu se točno radi saznat ćete u subotu! Početak večeri je u 23 sata, a ulaz kroz cijelu noć iznosi 30 kn.

DJ Ogi je pokretač techno scene na riječkom području, te jedan od njenih hrvatskih predstavnika u inozemstvu, u kojem je ostavio traga nastupima po Europi i Južnoj Americi, u što pored brojnih klubova ulaze i festivali poput Dance Valley, Loveparade, Montagood, Apokalypsa, ECO Festival, Citadela, Student Day Festival & KBS…..

Izdanjima za Submissions, Compressed, Planet Rhythm, FK Rec., Patterns, Holzplatten i Compound, kao i vlastitim labelima Techno Factory, Noisy Room, Technodrome i Dark Noise etablirao se u domeni mračnog, čvrstog techna te su njegovi radovi česti u setovima brojnih DJ kolega.

Moramo napomenuti kako će DJ Ogi u riječkom klubu Crkva nastupati i 28. ožujka u sklopu naše UES Magazine promo turneje o kojoj možete više pročitati ovdje.

UESMag dijeli 2×1 upad! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svomfacebook/twitterprofilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom odabrat ćemo sretne dobitnike upada.