Još samo par dana ostalo je za prijaviti se na ovogodišnji ‘burn Residency’ natječaj koji ti omogućuje put na Ibizu, te ugovor vrijedan 100.000 eura!

S više od stotinu prijavljenih glazbenih mikseva Hrvatska se prošle godine nametnula kao ravnopravna konkurencija svim zemljama ovog natjecanja. Prema mišljenju centralnog žirija, iznimno umijeće miksa, produkcije i samopromocije pokazali su Tom Bug, Elektro Pionir, Apollo Eighteen, Andrologic i Marul, čime su se izravno probili u završnicu hrvatskoga ogranka natjecanja. Ipak, samo je jedan od njih imao priliku osvojiti put na svjetsko finale u Ibizu i vrijednu nagradu – menadžerski ugovor vrijedan 100.000 eura, a to je bio Tom Bug. Prijave za burn Residency 2016 trenutno su u tijeku!

Online prijave traju do 20. svibnja. Do tada 20% audio snimki s najviše glasova preslušava centralni žiri, te do 31. svibnja odabire top 5 snimki iz svake države. Odabranih 5 izvođača nastupa na Burn Mix Off izdanju gdje će nastupiti uživo pred sucima koji odabiru pobjednika.

Natjecatelj koji pobjedi na Mix Off natjecanju u Sloveniji (Nova Gorica) i natjecatelj iz Hrvatske (pobjednik Mix Off natjecanja u Zagrebu) odlazi na Ibizu kao predstavnik svoje države. Glavni pobjednik sa Ibize osvaja investiciju vrijednu 100 000€ kroz marketinško ulaganje, opremu, snimanje albuma itd.

Preostale detalje i pravila u vezi ‘burn Residency’ 2016 natječaja možeš provjeriti ovdje!