Olive Groove Festival
Olive Groove Festival

Olive Groove Festival jedinstveni je glazbeno-vizualni događaj posvećen disco, funk, soul i house zvuku koji će se premijerno održati 4. i 5. kolovoza na živopisnoj prirodnoj lokaciji krčkih maslinika nedaleko Malinske.

Olive Groove Festival, konceptualno zamišljen kao vješto prebiranje po najboljim vinilskim izdanjima funka, disca, soula, i housea iz kolekcija istinskih zaljubljenika u spomenute žanrove, u potrazi za kvalitetom i autentičnošću minulih vremena, predstavit će upravo takve izvođače: diskografske labele Imogen Recordings, Burek, Cycle te Deep’n’Delicious kolektiv i Roller Boogie Night evente sa svim svojim perjanicama.

Nezaboravni ljetni plesnjak posjetiteljima će osigurati Mario Kolonić Pytzek, Antonio Žuža, Hrvoje Jelinčić aka Hrwoe, Marko Yesh Ješovnik, Jan Kinčl Zero, Josip Bajić aka Bronski, Life4Funk, Fryer, Boo Dale, Innaca, Repich & Peretti, Vedran Petrušić te Mrle, a kako ovo probrano društvo ne bi bilo usamljeno u glazbenom, ali i regionalnom smislu, svoj obol selekciji festivala dat će i slovenski DJ Gregor Volčanjak aka Kozmonaut.

U dva festivalska dana posjetitelji će moći intenzivirati svoja osjetila na dvije pomno izabrane lokacije. Dnevni dio programa i spektakularan zalazak sunca posjetitelji će dočekivati u prvom redu do mora uz opuštenu glazbenu kulisu u Beach baru „Paradajz“ na Rajskom putu do će se večernji dio  programa održavati na lokaciji festivala koja svojim savršenim spojem netaknute prirode predstavlja autohtonost lokaliteta i mogućnost neometane noćne zabave uz epski Void Acoustics sound system.

Line up potvrđuje ono što organizator sugerira, Olive Groove Festival je mjesto na kojem želite biti stoga apeliramo na sve kroničare dobroga zvuka da vruće dane svojih godišnjih odmora rezerviraju za uživanje u glazbi u intimnoj atmosferi očaravajućih krčkih maslinika, hrastove šume, suhozida i nezaboravnih zalazaka sunca.

Cijena jednodnevne ulaznice u pretprodaji na Entrio.hr je 90 kn, dok festivalska dvodnevna ulaznica stoji 140 kn. Više informacija potražite na službenoj web stranici.

Olive Groove Festival

Comming soon at Lat, Long 45.139433, 14.540298 Vidimo se 4. & 5. August 2017. #OliveGrooveFestival #summer #music

Posted by Olive Groove Festival on Tuesday, May 2, 2017