‘BSH Medvedgrad Fortress Party’, prvi je party elektronske glazbe u povijesti na Medvedgradu, srednjovjekovnoj tvrđavi iz 13. stoljeća. Dođite osobno ili se uključite u live stream!

Sama ideja ovog jedinstvenog projekta koji se održava u sklopu programa Zagreb Sunset Session je dočekati zalazak Sunca (ukoliko to vrijeme dopusti) na ekskluzivnim lokacijama i uz odličan glazbeni program, koji će se na Medvedgradu održati od 16 pa sve do 6 sati ujutro na dva različita stage-a.

Na BSH stage-u, koji se nalazi unutar zidina, će vas tako svojom glazbenom selekcijom rasplesati: Mario Amarillo, Matroda i BSH rezidentiRoom 33, Marko Halaus i Borna Kokić, a na drugom stage-u, koji se nalazi izvan zidina te koji je više orijentiran na underground stilove elektronske glazbe, rasplesat će vas dobro poznata lica domaće elektronske scene, nositelji jednih od vodećih etiketa, programa i radijskih emisija elektronske glazbe: Blacksoul, Jan Kinčl Zero, Tom Bug, Pete Dux i Scope dvojac –Ufos Sakiris & Dino TMOsim navedenih DJ-a, sprema se i live svirka saksofona i violine te spektakularan light show.

Svima koji su osigurali svoje ulaznice na vrijeme omogućen je i prijevoz Mihaljevac – Medvedgrad – Mihaljevac. Busevi sa Mihaljevca prema Medvegradu polaze od 15:30 pa sve do 23:30 sati i to svakih pola sata, a busevi sa Medvedgrada prema Mihaljevcu polaze od 1 pa sve do 6 sati ujutro, isto svakih pola sata.

Za sve one koji su u nemogućnosti prisustovati ovom iznimnom događanju osiguran je live stream: