U četvrtom izdanju ‘burn Residency’ programa 20 finalista iz cijelog svijeta natjecalo se za 100.000 eura, profesionalni ugovor i rezidenciju na Ibizi. Pogledajte trailer i prve epizode sa ‘burn Residency’ putovanja!

Natjecatelji su na Ibizi prošli kroz 10-dnevni ‘bootcamp’ koji je DJ talentima ponudio životnu priliku, a sve je zabilježila burn kamera što možete pratiti u ‘burn Residency’ webizodama.

Glavni mentor za ‘burn Residency’ je legenda elektronske glazbe, Carl Cox, koji je vodio natjecatelje kroz različite zadatke. Kao savjetnici, njemu su se pridružili i Yousef, Uner, Umek, Marco Bailey, Jay Lumen, Nakadia, Olivier Giacomotto, Sebastian Bohnenberger, AKG sound engineers, Ibiza Sonica Radio, Flamingo Studios Ibiza i mnogi drugi.

”Ovo je zaista sjajna prilika za DJ-eve u usponu da isplivaju na površinu i dokažu ono što znaju, a ‘burn’ će im uvelike olakšati taj proces.”, rekao je Carl Cox.

Pratite put 'burn Residency' 2015 finalista na Ibizi u webizodama! 1
Carl Cox predaje na ‘burn Residency’ bootcampu na Ibizi!

Kao što smo već rekli, finalisti su prošli kroz 10-dnevni trening kamp, a glavni mentor za ‘burn Residency’ – legenda elektronske glazbe, Carl Cox, vodio je natjecatelje kroz različite zadatke. Ulozi su ove godine bili veliki jer su najzaslužniji i najveći talenti dobili angažman kao rezidenti u nekim od najboljih klubova na Ibizi: Space, Privilege, Sankeys, Eden, Kumharas i Lips. Uz CoxaTim mentora predvodio je i Philipp Straub.

“burn Residency je sjajna platforma za DJ-e koji žele podići karijeru na novu razinu” – rekao je Tom Bug, naš predstavnik na ovogodišnjem izdanju ‘burn Residency’ natjecanja.

U nastavku provjerite listu finalista te pogeldajte trailer za ‘burn Residency’ 2015. godine, kao i prvu i drugu epizodu. Ostale epizode pratite preko službenog ‘burn’ YouTube kanala.

Finalisti:
Alexserra (Slovenija)
Dan Villa (Norveška)
Dani Shuk (Meksiko)
Denes Toth (Slovačka)
DJ Akar (Švedska)
DJ Boydlo (Južna Afrika)
DJ Inji (Rusija)
Gregory S (Mađarska)
Jason Rault (SAD)
Katty Smyle (Italija)
Kurtiss Kromm (Rumunjska)
Popi Divine (Srbija)
Push Pull (Brazil)
Samanta (Litva)
Sevenego (Rumunjska)
Simon Mattson (Poljska)
Soltauw (Danska)
Tanu (Španjolska)
Tom Bug (HRvatska)
Vanyano (Bosna i Hercegovina)

1. burn Residency 2015 official trailer

2. burn Residency 2015 – What makes it special?

3. burn Residency 2015 – Head mentor & electronic music legend Carl Cox