Deveti Outlook festival je upravo otkrio potpun popis izvođača na kojem se sada nalazi dvjestotinjak imena iz svijeta hip-hopa, duba, reggae, drum & bassa, dubstepa i svih nijansi između koji će se između 31. kolovoza i 4. rujna pohoditi ovaj vodeći svjestski festival bass glazbe.

Znamo kako će deveti Outlook u pulskoj Areni otvoriti Damian Marley, kojemu će se u povijesnom okruženju pridružiti još niz izvođača.

Novosti na finalnom popisu je povratak kralja dubstepa Benge, Ronija Sizea, a osim njih tu su i DJ Krust, DJ Hype, Novelist, ABRA, Million Stylez, The Heatwave, Norman Jay MBE, Gentleman’s Dub Club, Zed Bias i Lenzman.

Glazbene snage iz Hrvatske i regije koji će se predstaviti pred međunarodnom publikom su Elemental, Kandžija i Gole žene, Hornsman Coyotea & Soulcraft te mnogi drugi.

U prodaji je ograničen broj od 300 povoljnijih festivalskih ulaznica za posjetitelje iz Hrvatske i regije; Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Kosova po cijeni od 660kn, nakon čega će cijena biti 850kn. Festivalske ulaznice i ulaznice za Outlook Arenu po cijeni od 240kn mogu se kupiti putem Entrio sistema te na pretprodajnim mjestima diljem zemlje.