Sonus Festival
Sonus Festival (press)

Detaljan raspored petog izdanja Sonus festivala, za svih 5 dana, 5 noći, after partyje i boat partyje je vani. Provjerite!

Peto, ujedno i najjače, izdanje Sonus Festivala održat će se od 20 do 24. kolovoza na dobro poznatoj lokaciji: plaža Zrće u Novalji na otoku Pagu. Jak festivalski line up, pojačan dolaskom legende Carla Coxa, udruživanje snaga s Movement Festivalom te ponovno uvrštavanje samog festivala među top 10 techno festivala u svijetu, razlog su zašto ga ne smijete propustiti!

Upravo je objavljen detaljan raspored za svih 5 dana, 5 noći, after partyje i boat partyje pa ukoliko ste jedni od onih koji unaprijed vole dobro isplanirati cijeli svoj pohod na festival, provjerite raspored u nastavku.

Festivalske ulaznice za posjetitelje iz EX YU regije, koji vrijede za svih 5 dana i 5 noći festivala, su u prodaji po vrlo povoljnim cijenama. Moguće ih je kupiti za 440 kn putem Entrio online trgovine   ili prodajnih mjesta. Više potražite ovdje.

Detaljan raspored svih 5 dana i 5 noći, aftera i boat partyja za 5. obljetnicu Sonus festivala je vani! Odaberite nastupe najdražih izvođača i vidimo se na plesnom podiju <3

Posted by Sonus on Tuesday, August 1, 2017