Ovoga vikenda novi crew pod imenom ‘POTOP’ premijerno u Sirupu predstavlja jednog od najperspektivnijih producenata i live izvođača u posljednjih godinu dana – dolazi iz Torina, izdaje za Ilian Tape, a zove se Andrea!

Potop dobrom glazbom ovoga petka, 18. ožujka, u Sirupu sprema dobro poznati dvojac domaće klupske scene – Dubok i Gars, koji su u Sirupu već starosjedioci, nastupajući preko svojih matičnih crewova LoopJunkies i Escape. Ovoga puta u goste, kao Å¡to smo već rekli, dovode jednog od najperspektivnijih producenata i live izvođača u posljednjih godinu dana – dolazi iz Torina, izdaje za Ilian Tape, a zove se Andrea!

Andrea dolazi iz Torina u Italiji gdje je svoju glazbenu naobrazbu izučio kopajući po New Wave, Post-Punk i Dub izdanjima. Od 2012. godine i svog debitantskog EP-a na Ilian Tape-u, Andrea konstantno gradi svoju techno priču kombinirajući breakbeat iz 90ih, IDM, Techno i House u specifičnu sinergiju emocionalno nabijenih melodija, apstraktnih zvukova i prodornih kickova upakiranih u nezaboravno live iskustvo kojem su posvjedočili mnogi diljem Europe.  Jedan od takvih nastupa zabilježen je i na megapoznatom Boiler Roomu. U rujnu 2015. izdaje svoj za sada najupečatljiviji EP čija naslovna traka ‘Outlines’ zavrÅ¡ava na top 100 traka u 2015. godini po izboru Resident Advisora.

Potop dobrom glazbom sprema se u Sirupu, dolazi Andrea [+dijelimo upade] 3

Za ovu priliku u Sirupu, Andrea sprema Live set i po prvi puta u Zagreb donosi dašak Ilian Tape zvučne estetike. Uz Andreu nastupaju i osnivači i članovi POTOP-a Dubok i Gars, a za warmup je zadužen El Commando, mladac iz Splita, pobjednik Illectricity Nucomers natječaja 2012. čije ste DJ setove imali priliku čuti više puta u Zagrebu, a ako niste ovo je idealna prilika za nadoknaditi propušteno! Početak je u 1 uz ulaz od 50kn. Više vidi ovdje!

UESMag dijeli 2×1 upad! Sve što trebate napraviti jest: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom, u petak 18. ožujka, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.