Zadarski Hitch bar najavljuje UNION Beats festival vikend večeri koje će se održavati na dvije “lokacije” – na UNION Beats festival brodu i u Hitch baru na Kolovarama.

Svake subote u razdoblju od 12. srpnja do 10. kolovoza, UNION Beats festival odvijat će se i u Hitch baru i na brodu. Preko dana će se, sa početkom u 14 sati, na UNION brod moći ukrcati oko 350 ljudi, koji će potom zaploviti prema otvorenom moru. UNION Beats publika imat će priliku uživati u odličnim partijima, glazbi, ali i ​​u jet-skiju. Navečer se, sa početkom u 22 sata, UNION Beats festival seli u Hitch bar. Uz sami Poluotok, Hitch bar je smješten tik do mora, opremljen modernom tehnologijom, a može primiti i do 600 osoba (unutarnji prostor i terasa).

U goste kroz pet vikend večeri stižu Marc Cooper, Geesounds, Mike Väth, Max Lindemann, Shawn Baits, Patrick De Ville, Andrew Barclay, Marc Jerome i mnogi drugi dok će domaće boje braniti Miss Sunshine, Virgin Helena, Ivan Komlinović, Silvio Hrabar, Jan Kinčl Zero, Edy C., Eggy, Andrologic itd. Sva imena pogledajte ovdje.

Oduševljenje i uzbuđenje emocije su koje najbolje opisuju sve ono što očekuje UNION Beast festival publiku u Hitch baru i na party brodu, najavljuju organizatori.  Ulaznice pronađite na Union Beats Festival službenim stranicama.