Exit Avantura i sljedećeg ljeta povest će ljude iz cijelog svijeta na najveće festivalsko ljetovanje u Europi, od Petrovaradina do Jaza, a vjerni fanovi i ove godine ostvarit će najveće uštede! Pogledajte službeni trailer i saznajte kada ulaznice kreću u prodaju!

Exit festival održat će se od 7. do 10. srpnja na Petrovaradinskoj tvrÄ‘avi, nakon čega se provod nastavlja na plaži Jaz pored Budve, na trećem  po redu Sea Dance festivalu od 14. do 16. srpnja. Atmosfera sa Exit i Sea Dance Festivala u stranim i domaćim medijima, kao i po svjedočenju publike i izvoÄ‘ača je toliko posebna da često biva okarakterizirana kao čarobna – zbog toga je i ovogodiÅ¡nja tema baÅ¡ Exit Magic, simbol emocije koju osjete svi koji se upuste u Exit Avanturu.

Emocije ljubavi prema slobodi i muzici, emocije koja može mjenjati svijet na bolje. U sklopu najave sljedećeg izdanja Exit Avanture, koja će donijeti brojne inovacije u raznim segmentima i privući ljude iz svih krajeva planete, objavljen je i službeni trailer za publiku iz cijelog svijetakoji možete vidjeti pri dnu članka!

Pogledajte službeni trailer za Exit Avanturu i otkrijte zašto je čarobna 3

Najpovoljnije ulaznice bit će dostupne već u petak 4. prosinca, točno u podne, po cijeni od 460 kn, što predstavlja uštedu od čak 60% u odnosu na finalnu cijenu cijelog paketa Exit Avanture! Oni koji kupe četvorodnevne ulaznice za Exit u sklopu prosinačke akcije, dobit će i poklon ulaznicu za Sea Dance festival koju je potom neophodno registrirati u periodu od 1. do 31. ožujka na www.exitfest.org. Na istoj stranici dostupan je i popis prodajnih mjesta u Hrvatskoj, a broj promotivnih ulaznica je vrlo ograničen.

Također, 4. prosinca u podne u prodaji će se naći i vrlo ograničen kontigent ulaznica samo za Sea Dance festival, po cijeni od 285 kn što je čak 60% uštede u odnosu na finalnu cijenu!