Prošloga je vikenda, Jan Kinčl Zero imao dva LIVE PA nastupa u Zagrebu i Splitu u sklopu ‘Road 2 Moondance’ turneje. Pogledajte nastup iz splitskog kluba Kocka!

Jan Kinčl Zero nakon svog premijernog LIVE PA nastupa u Zagrebu prošloga petka, dan poslije nastupao je i u splitskom klubu Kocka. U obije večeri društvo mu je pravio i dvojac Analogue Cops te Ivan Komlinović s kojim je i u mnogim drugim gradovima Lijepe naše prezentirao svoj LIVE PA set up. Kako je to zvučalo i izgledalo u Splitu, pogledajte u videu.

Obije večeri promovirale su Moondance festival, koji se u 3 godine postojanja prometnuo u vodeći hrvatski techno festival. Zahvaljujući pomno biranim izvođačima, fantastičnoj kulisi srednjovjekovne kule Kamerlengo te hi end produkciji, Moondance postaje sve prepoznatljiviji u festivalskom svijetu. U svom 4. izdanju svoje nastupe su potvrdili Jeff Mills, Josh Wink, Deetron & DJ Bone premijerno u novom projektu StoryTellers, John Heckle LIVE i mnogi drugi. Više saznajte na službenoj FB stranici Moondance festivala.

Pogledajte LIVE PA nastup Jana Kinčla Zero-a sa Moondance promo večeri 1