Jeste li se ikada pitali kako se MDMA spaja s drugim sastojcima da se napravi „Molly“? “Toronto crime stoppers” vam upravo to otkrivaju u ovome videu!

Spomenuti “Toronto Crime Stoppers” napravili su jedinstveni dramatizirani video “Kuhanje s Molly” koji prikazuje proizvođača („kuhara“) droge prve klase koji nonšalantno, u svojem improviziranom laboratoriju u garaži, govori o procesu miješanja teških droga kako bi napravio tabletice.

Kuhar miješa čisti MDMA, „sol za kupanje“, metamfetamin, bijelu tvar za povezivanje koju potpisuje plavom bojom (kao zaštitini znak ili potpis), a zatim cijelu smjesu  ulijeva u spravu kojom radi tabletice, nakon čega cijela smjesa i izlazi u obliku plave tabletice.

[pull_quote_center]„Ovo je odgovor na tragediju koja se dogodila na jednom od kanadskih partyja ljeti, kada je dvoje mladih izgubilo živote, što je bio rezultat konzumiranja nepoznate tablete za koju su vjerovali da je ecstasy, čiji je glavni sastojak MDMA, a koji ima puno uličnih imena od kojih je najčešće Molly”[/pull_quote_center] – rekao je na Youtube kanalu Policije iz Toronto-a detektiv Chris Scherk, koordinator Crime Stoppers-a.

[pull_quote_center]„Molly se ne proizvodi u farmaceutskoj tvrtki. Proizvodi se u podrumima, garažama i na ulicama. Nadamo se da će ovaj video utjecati na mlade i odrasle jer ne možete uvijek znati što ste kupili.“[/pull_quote_center]

Iako je poruka zasigurno važna za sigurnost svih rejvera, vijest da se droge sastoje od raznih supstanci vjerojatno i nije neka novost mnogim klaberima. Pogledajte video u nastavku…

https://www.youtube.com/watch?v=zM7SdchD2aM#t=77