Marina Karamarko zadnji je nastup u Zagrebu imala u sklopu Future Scope Female Edition izdanja u klubu Boogaloo. Pogledajte kako je bilo te saznajte što nam je tom prilikom rekla u mini intervjuu!

Marina Karamarko je posljednji put nastupala u klubu Boogaloo u ožujku 2016. i to na velikom flooru uz Deborah De Lucu, Ladidu i Leu Dobričić. Ove subote, 1. listopada vraća se u isti klub na oduševljenje svih obožavatelja. Kako je bilo u ožujku i što nam je Marina otkrila, saznajte u videu pri vrhu, a što vas u listopadu očekuje u spomenutom klubu provjerite ovdje. Marinu pratite na njenoj Facebook stranici, ali i na ostalim eventima.

Pogledajte atmosferu s posljednjeg nastupa Marine Karamarko u Boogaloo klubu [video] 3

Da podsjetimo, Marinin neosporiv talent prepoznat je u 2013. od strane Burn Studios natjecanja, kada u Hrvatskoj pobjeđuje i odlazi na Ibizu, gdje ostaje cijelo ljeto kao rezident poznatog kluba Sankeys uz Steve Lawlera i njegovog Viva Warriors programa. Njena karijera nakon Ibize uspješno se nastavlja, a u 2015-oj pokreće i novu izdavačku kuću Thanq, za koju je nedavno objavila prvo vinilno izdanje. Iste godine, poznati svjetski clubbing magazin uvrštava je među top 10 dama u svijetu na koje treba obratiti pažnju, a u 2016-oj brojnim dogovorenim nastupima potvrđuje svoju kvalitetu.