CMA Corona Sunsets Festival 2016
CMA Corona Sunsets Festival 2016

Dubrovnik ovog tjedna živi u znaku najjužnijeg i najvećeg open air festivala u tom dijelu Hrvatske, što znači da počinje CMA Corona Sunsets Festival koji od ovog četvrtka, na jednu od najljepših plaža na Jadranu – plažu Banje, dovodi svjetska glazbena imena!

Najpoznatiji duo svjetske bass scene – SIGMA vlasnici su hita „Nobody To Love“ i mnogih drugih koji broje milijunske poglede na YouTubeu, a na plažu Banje dolaze ovog četvrtka, 28. srpnja, u sklopu CMA Corona Sunsets Festivala. Jedan od najvećih radijskih i klupskih hitova u posljednjih desetak godina „Rather Be“ pripada pak grupi Clean Bandit koja na Banjama u petak 29. srpnja nastupa u formi Clean Bandit DJ seta.

Uz headlinere festivala- SIGMU i Clean Bandit DJ Set kroz  5 pozornica prodefilirat će desetak DJ-a: Amirali, Anda, Dani Masi, DJ Maestro, Jakša Jordes, Mixel, Ressless, Torres i Zooky! Nažalost, zbog problema s avionskom kartom koji su nastali u okviru turističke agencije, nastup Kennya Larkina, koji je trebao biti 29. srpnja, je otkazan. Cijena ulaznice za Lazarete te večeri od ponoći (od 00:00 h) bit će snižena 50 posto i iznosit će 50 kuna.

Što vas čeka na CMA Corona Sunsets Festivalu pogledajte na sljedećem linku:

Peta pozornica na otoku Lokrumu pokraj Mrtvog mora nije u redovnoj prodaji i do nje se može doći posebnim brodovima rezervata Lokrum. Brodovi rezervata Lokrum kreću iz stare gradske luke, a ulaznice za brod se cijeli dan mogu kupiti na  Peskariji ispred brodova Rezervata. Program na Lokrumu počet će već od 14 sati, a kultni nizozemski DJ Maestro nastupa od 18 sati.

Vrata najjužnijeg open air  festivala otvaraju se u 20 sati kada će početi lagano zagrijavanje za nastupe Sigme i Clean Bandit Dj Seta na glavnoj pozornici čiji nastupi startaju od 22 sata.

Zbog velikog interesa publike ulaznice će se 28. i 29.07. od 12 sati moći kupiti i na ulazu na plažu Banje. Više informacija potražite u službenom Facebook eventu.