Movement Croatia
Movement Croatia

Movement Croatia u The Garden Resort u Tisnom, od četvrtka 28. srpnja do ponedjeljka 1. kolovoza 2016. dovodi neka od najboljih imena iz svijeta elektronske glazbe, a ona su Nina Kraviz, Ben Klock, Marcel Dettmann, Sven Vath, Solomun i mnogi drugi. Zagrijte se za sam festival uz ovu odličnu selekciju!

Movement Croatia na svoje prvo petodnevno izdanje u Hrvatskoj dovodi najveća svjetska imena techno i house scene koja očekuju nastupi pod suncem, ali i zvijezdama u The Gardenu te klubu na otvorenom Barbarella’s.  Uz odličnu lokaciju i zvjezdanu postavu izvođača koji techno zvukove donose u manje i intimnije okruženje, Movement Croatia se svakako izdvaja kao festival kojeg morate posjetiti ovog ljeta.

Upravo zbog svega ovoga festival se našao na listi najboljih ljetnih događaja prema pisanju medija kao što su Telegraph, Time Out Croatia, Pulse Radio ili stranica za putovanja momondo. Program nastupa po danima provjerite ovdje, a u nastavku se zagrijte za sam festival uz selekciju stvari koje potpisuju neki od izvođaća samog festivala. 

Počinje Movement Croatia u Tisnom, zagrijte se uz ovu odličnu selekciju 3

1. RYAN ELLIOT – STEPMODE

2. NINA KRAVIZ – GHETTO KRAVIZ

3. BEN KLOCK – SUBZERO

4. MARCEL DETTMANN – ELLIPSE

5. FLOORPLAN – CONFESS

6. PETAR DUNDOV – BEFORE IT ALL ENDS

7. DERRICK MAY – ANOTHER RELIC

8. SVEN VATH – RITUAL OF LIFE

9. SOLOMUN – CURESTO

10. OCTAVE ONE – BLACK WATER

https://youtu.be/w_PiGSxAmnw

11. ADRIATIQUE – SOUL VALLEY

12. DAVIDE SQUILLANCE – THE OTHER SIDE OF BED

13. MIND AGAINST – SEVERAL TIMES

14. ADAM PORT – I NEVER WEAR BLACK

AGORIA SCALA

15. DAVID MORALES – NEEDIN U